pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halk Oylamasına Doğru

19.03.2017 - 16:18, Güncelleme: 19.03.2017 - 16:18
 

Halk Oylamasına Doğru

CHP Yalova Milletvekili İnce: "Gençliğimde kavga ettiğim o ülkücüler gerçekten dik duruyorlar"

ANKARA (AA) - CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, halk oylamasında "hayır" diyecek ülkücülere değinerek, "Gençliğimde kavga ettiğim o ülkücüler gerçekten dik duruyorlar." dedi.Muharrem İnce, partisince Gölbaşı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasına değindi.Halk oylamasına sunulan anayasa değişikliği maddelerini eleştiren İnce, "Ey Müslümanlar, ey dindarlar. Bizim kutsal kitabımızın ilk emri ne? 'Oku'. Okudun mu sen bunu, önce bir oku. Neresinde ne yazıyor ? Hangi maddesinde terörden, hangi maddesinde ekonomiden bahsediyor ? Ben 50 kere okudum. Hiçbirinde terörden, ekonomiden bahsetmiyor. İstiklal Marşı'nın ilk sözü 'korkma'. Önce oku, sonra korkma. Bu sana son kez soruluyor 'evet' mi 'hayır' mı diye. Burada 'hayır' demezsen bir daha 'hayır' deme şansın olmayacak." diye konuştu.İnce, halk oylamasında 'hayır' diyecek ülkücülere işaret ederek, şöyle devam etti:"Şunu da söyleyeyim, gençliğimde kavga ettiğim o ülkücüler gerçekten dik duruyorlar. Bu anayasaya evet derseniz bütçeyi bir kişiye bırakıyorsunuz. 80 milyonun vergilerini bir kişi istediği gibi harcayacak. Böyle bir şey olabilir mi ya. Olağanüstü Hal (OHAL) yetkisi veriyorsunuz. Kimseye sormadan, kimseye danışmadan 6 ay süre ile olağanüstü hal ilan edebilecek. Böyle bir yetki verilir mi arkadaşlar, babama vermem bu yetkiyi. Kendi tarlasını bile oğluna güvenip vermiyorsun da devletin tapusunu bir kişiye nasıl vereceksin."İnce, bu sebeplerle vatandaşların halk oylamasında "hayır" oyu kullanmasını istedi.CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın da eşlik ettiği İnce, miting sonrası Gölbaşı girişinde yol kontrolü yapan jandarma ekiplerini ziyaret edip sohbet etti.
CHP Yalova Milletvekili İnce: "Gençliğimde kavga ettiğim o ülkücüler gerçekten dik duruyorlar"

ANKARA (AA) - CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, halk oylamasında "hayır" diyecek ülkücülere değinerek, "Gençliğimde kavga ettiğim o ülkücüler gerçekten dik duruyorlar." dedi.

Muharrem İnce, partisince Gölbaşı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasına değindi.

Halk oylamasına sunulan anayasa değişikliği maddelerini eleştiren İnce, "Ey Müslümanlar, ey dindarlar. Bizim kutsal kitabımızın ilk emri ne? 'Oku'. Okudun mu sen bunu, önce bir oku. Neresinde ne yazıyor ? Hangi maddesinde terörden, hangi maddesinde ekonomiden bahsediyor ? Ben 50 kere okudum. Hiçbirinde terörden, ekonomiden bahsetmiyor. İstiklal Marşı'nın ilk sözü 'korkma'. Önce oku, sonra korkma. Bu sana son kez soruluyor 'evet' mi 'hayır' mı diye. Burada 'hayır' demezsen bir daha 'hayır' deme şansın olmayacak." diye konuştu.

İnce, halk oylamasında 'hayır' diyecek ülkücülere işaret ederek, şöyle devam etti:

"Şunu da söyleyeyim, gençliğimde kavga ettiğim o ülkücüler gerçekten dik duruyorlar. Bu anayasaya evet derseniz bütçeyi bir kişiye bırakıyorsunuz. 80 milyonun vergilerini bir kişi istediği gibi harcayacak. Böyle bir şey olabilir mi ya. Olağanüstü Hal (OHAL) yetkisi veriyorsunuz. Kimseye sormadan, kimseye danışmadan 6 ay süre ile olağanüstü hal ilan edebilecek. Böyle bir yetki verilir mi arkadaşlar, babama vermem bu yetkiyi. Kendi tarlasını bile oğluna güvenip vermiyorsun da devletin tapusunu bir kişiye nasıl vereceksin."

İnce, bu sebeplerle vatandaşların halk oylamasında "hayır" oyu kullanmasını istedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın da eşlik ettiği İnce, miting sonrası Gölbaşı girişinde yol kontrolü yapan jandarma ekiplerini ziyaret edip sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.