pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

05.03.2017 - 16:13, Güncelleme: 05.03.2017 - 16:13
 

Halk Oylamasına Doğru

SİVAS (AA) - CHP Sivas İl Başkanlığı tarafından "referandum" konulu panel düzenlendi.İl binasında düzenlenen panele CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker,...

SİVAS (AA) - CHP Sivas İl Başkanlığı tarafından "referandum" konulu panel düzenlendi.İl binasında düzenlenen panele CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, konuşmacı olarak katıldı.Şeker, yapılan anayasa değişikliğinin demokrasinin sonu anlamına geldiğini ifade etti. Halk oylamasında "hayır" denilmesi için birçok nedenleri olmasına karşın "evet" savunucularının söyleyecekleri sözleri olmadığını ileri süren Şeker, şunları söyledi: "16 Nisan'da eğer 'hayır' oyu çıkarsa haklı olduğumuz bu davada hep birlikte kazanacağız. AK Parti'ye oy verenler de kazanacak, MHP'ye oy verenler de kazanacak, diğer partilere oy verenlerde kazanacaklar. Daha iyi bir anayasaya ihtiyacımız var diyoruz. Bununla ilgili parlementoda 4 parti var, ortak sözleşme yapalım hepimize yasa yapalım." Panele, İl Başkanı Ulaş Karasu, ADD Sivas Şube Başkanı Niyazi Orhon ve çok sayıda partili katıldı.
SİVAS (AA) - CHP Sivas İl Başkanlığı tarafından "referandum" konulu panel düzenlendi.İl binasında düzenlenen panele CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker,...

SİVAS (AA) - CHP Sivas İl Başkanlığı tarafından "referandum" konulu panel düzenlendi.

İl binasında düzenlenen panele CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, konuşmacı olarak katıldı.

Şeker, yapılan anayasa değişikliğinin demokrasinin sonu anlamına geldiğini ifade etti.

Halk oylamasında "hayır" denilmesi için birçok nedenleri olmasına karşın "evet" savunucularının söyleyecekleri sözleri olmadığını ileri süren Şeker, şunları söyledi:

"16 Nisan'da eğer 'hayır' oyu çıkarsa haklı olduğumuz bu davada hep birlikte kazanacağız. AK Parti'ye oy verenler de kazanacak, MHP'ye oy verenler de kazanacak, diğer partilere oy verenlerde kazanacaklar. Daha iyi bir anayasaya ihtiyacımız var diyoruz. Bununla ilgili parlementoda 4 parti var, ortak sözleşme yapalım hepimize yasa yapalım."

Panele, İl Başkanı Ulaş Karasu, ADD Sivas Şube Başkanı Niyazi Orhon ve çok sayıda partili katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.