pendik escort bayan
ak

Halk Otobüsçüleri Kooperatifi'nden Sesob'a Ziyaret

20.10.2017 - 17:13, Güncelleme: 20.10.2017 - 17:13
 

Halk Otobüsçüleri Kooperatifi'nden Sesob'a Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Davut Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı...

SİVAS (AA) - Sivas Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Davut Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal'ı ziyaret etti.SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldırım, ziyarette, esnaf ve sanatkarların herzaman sorunlarıyla yakından ilgilenen Köksal’a teşekkür etti.Yıldırım, "Halk otobüsçüleri olarak zor zamanlarımızda yanımızda olan ve bizlere destek olan Birlik başkanımıza teşekkür ediyoruz. Şoför esnafı olarak başkanımızı her zaman seviyor ve yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.Köksal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Halk otobüsü sahipleri ve çalışanları zor bir meslek üstleniyor, buna rağmen en güzel şekilde mesleğini yapmaya gayret gösteriyorlar. Başkan ve yönetim kuruluna iadei ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Davut Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı...

SİVAS (AA) - Sivas Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Davut Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldırım, ziyarette, esnaf ve sanatkarların herzaman sorunlarıyla yakından ilgilenen Köksal’a teşekkür etti.

Yıldırım, "Halk otobüsçüleri olarak zor zamanlarımızda yanımızda olan ve bizlere destek olan Birlik başkanımıza teşekkür ediyoruz. Şoför esnafı olarak başkanımızı her zaman seviyor ve yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Köksal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Halk otobüsü sahipleri ve çalışanları zor bir meslek üstleniyor, buna rağmen en güzel şekilde mesleğini yapmaya gayret gösteriyorlar. Başkan ve yönetim kuruluna iadei ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.