pendik escort bayan
ak

Halk Günü Buluşmasının Zamanı Değişti

03.07.2017 - 19:53, Güncelleme: 03.07.2017 - 19:53
 

Halk Günü Buluşmasının Zamanı Değişti

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yıldırım Şimşek'in vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla düzenlediği Halk Günü buluşmalarının,...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yıldırım Şimşek'in vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla düzenlediği Halk Günü buluşmalarının, bu aydan itibaren çarşamba günleri yapılacağı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, daha önce pazartesi günleri yapılan Halk Günü toplantılarının bu aydan itibaren çarşamba günleri 10.00-11.00 saatlerinde gerçekleştirileceği belirtildi.Açıklamada, hizmet odaklı yönetim anlayışı ile başlatılan ve Vali Şimşek'in başkanlık ettiği Halk Günü buluşmasının, bu ay 12 Temmuz Çarşamba günü yapılacağı da kaydedildi.
NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yıldırım Şimşek'in vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla düzenlediği Halk Günü buluşmalarının,...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yıldırım Şimşek'in vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla düzenlediği Halk Günü buluşmalarının, bu aydan itibaren çarşamba günleri yapılacağı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, daha önce pazartesi günleri yapılan Halk Günü toplantılarının bu aydan itibaren çarşamba günleri 10.00-11.00 saatlerinde gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, hizmet odaklı yönetim anlayışı ile başlatılan ve Vali Şimşek'in başkanlık ettiği Halk Günü buluşmasının, bu ay 12 Temmuz Çarşamba günü yapılacağı da kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.