pendik escort bayan
ak

Halk Enerji Ted Ankara Kolejliler'de Transfer

10.08.2017 - 14:48, Güncelleme: 10.08.2017 - 14:48
 

Halk Enerji Ted Ankara Kolejliler'de Transfer

- Türkiye Basketbol 1. Ligi ekibi, ABD'li David Weaver ile 1 yıllığına anlaştı

ANKARA (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Halk Enerji TED Ankara Kolejliler, ABD'li David Weaver ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.30 yaşında ve 2.07 boyundaki Weaver, 2015-2016 sezonunda Afyonkarahisar Belediyespor forması giymişti. Geçen sezonu Japonya'nın Nogoya Diamond Dolphins ekibinde geçiren ABD'li oyuncu, öncesinde de yine aynı ülkenin Shika Lakestars takımında oynamıştı.ABD'li David Weaver, Japon ekibinde geride kalan sezonu 7.1 sayı ve 3.9 ribauntla tamamlamıştı.
- Türkiye Basketbol 1. Ligi ekibi, ABD'li David Weaver ile 1 yıllığına anlaştı


ANKARA (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Halk Enerji TED Ankara Kolejliler, ABD'li David Weaver ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

30 yaşında ve 2.07 boyundaki Weaver, 2015-2016 sezonunda Afyonkarahisar Belediyespor forması giymişti. Geçen sezonu Japonya'nın Nogoya Diamond Dolphins ekibinde geçiren ABD'li oyuncu, öncesinde de yine aynı ülkenin Shika Lakestars takımında oynamıştı.

ABD'li David Weaver, Japon ekibinde geride kalan sezonu 7.1 sayı ve 3.9 ribauntla tamamlamıştı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.