pendik escort bayan
ak

Halk Eğitim Merkezinin Ürünleri, Görücüye Çıkacak

28.03.2017 - 16:38, Güncelleme: 28.03.2017 - 16:38
 

Halk Eğitim Merkezinin Ürünleri, Görücüye Çıkacak

YOZGAT (AA) - Sorgun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan çini ve bakır işlemeciliği kurslarında üretilen el emeği göz nuru ürünler,...

YOZGAT (AA) - Sorgun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan çini ve bakır işlemeciliği kurslarında üretilen el emeği göz nuru ürünler, Bursa 3. Anadolu Günleri Fuarı’nda sergilenecek.Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından “Anadolu’nun tüm renkleri Bursa’da” sloganıyla düzenlenen fuara, Yozgat’ı temsilen Sorgun, Sarıkaya, ve Aydıncık halk eğitimi merkezlerinin katılacağını belirtti. Ekinci, Türkiye’de ilk kez çini bakır bileşimi ürünlerin Sorgun Halk Eğitim Merkezinde üretildiğini ifade ederek, şunları kaydetti: "Halk Eğitimi Merkezimiz bünyesinde hizmet veren çinicilik ve bakır işlemeciliği kurslarında üretilen 21 parça ürün, fuarda vatandaşlarımızın beğenisine sunulacak. Bu ürünler çini bakır bileşiminden yapılan çok değişik ürünler. Bunlar ilk kez burada üretildi. Alt tarafı çini, üst tarafı bakırdan oluşan ibrik ve vazolar. Ben fuarda büyük beğeni toplamasını bekliyorum."
YOZGAT (AA) - Sorgun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan çini ve bakır işlemeciliği kurslarında üretilen el emeği göz nuru ürünler,...

YOZGAT (AA) - Sorgun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan çini ve bakır işlemeciliği kurslarında üretilen el emeği göz nuru ürünler, Bursa 3. Anadolu Günleri Fuarı’nda sergilenecek.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından “Anadolu’nun tüm renkleri Bursa’da” sloganıyla düzenlenen fuara, Yozgat’ı temsilen Sorgun, Sarıkaya, ve Aydıncık halk eğitimi merkezlerinin katılacağını belirtti.

Ekinci, Türkiye’de ilk kez çini bakır bileşimi ürünlerin Sorgun Halk Eğitim Merkezinde üretildiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Halk Eğitimi Merkezimiz bünyesinde hizmet veren çinicilik ve bakır işlemeciliği kurslarında üretilen 21 parça ürün, fuarda vatandaşlarımızın beğenisine sunulacak. Bu ürünler çini bakır bileşiminden yapılan çok değişik ürünler. Bunlar ilk kez burada üretildi. Alt tarafı çini, üst tarafı bakırdan oluşan ibrik ve vazolar. Ben fuarda büyük beğeni toplamasını bekliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.