pendik escort bayan
ak

Halep'te Hayatını Kaybedenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı

09.12.2016 - 15:33, Güncelleme: 09.12.2016 - 15:33
 

Halep'te Hayatını Kaybedenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Suriye'nin Halep kentinde hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.Kent merkezindeki Cacabey Camisi'nde Memur-Sen...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Suriye'nin Halep kentinde hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.Kent merkezindeki Cacabey Camisi'nde Memur-Sen öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşu üyeleri, cuma namazının ardından Halep'te yaşanan katliamda yaşamını yitirenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.Namaz sonrasında basın açıklaması yapan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şube başkanı Oktay Cebeci, bugün Srebrenitsa'nın kaderini Halep'in yaşadığını belirterek, batının da yine üç maymunu oynadığını söyledi.Halep için daha köklü çözümler üretilmesi gerektiğini vurgulayan Cebeci, şunları kaydetti:"Bugün insanlık dramının merkezi Halep, aynı zamanda işte bu ve benzeri manzaralardan dolayı bir ahlak imtihanının da merkezidir. Halep bir ahlak meselesidir. Tıpkı Arakan, Filistin, Afganistan, Irak, Mısır gibi. Halep, geç kalınmış olsa da ahlak isyanının başlangıç noktasıdır. Adil bir dünyanın vicdanları harekete geçirdiğimiz zaman mümkün olduğuna inanıyoruz. Halep'e bir vicdan köprüsü oluşturmak zorundayız. İnşallah bunu başaracağız. Bunun ilk adımı olarak da 'Halep’i açlıktan, insanlığı utançtan kurtar' temalı kampanyamızı başlattık. Halep büyük bir hapishaneye, bir açlık kampına, bir işkence kampına dönüşmüş durumda. Bir taraftan bombalar yağıyor, bir tarafta açlık insanları vuruyor. Bir an önce insanların temel ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyor."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Suriye'nin Halep kentinde hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.Kent merkezindeki Cacabey Camisi'nde Memur-Sen...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Suriye'nin Halep kentinde hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Kent merkezindeki Cacabey Camisi'nde Memur-Sen öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşu üyeleri, cuma namazının ardından Halep'te yaşanan katliamda yaşamını yitirenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Namaz sonrasında basın açıklaması yapan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şube başkanı Oktay Cebeci, bugün Srebrenitsa'nın kaderini Halep'in yaşadığını belirterek, batının da yine üç maymunu oynadığını söyledi.

Halep için daha köklü çözümler üretilmesi gerektiğini vurgulayan Cebeci, şunları kaydetti:

"Bugün insanlık dramının merkezi Halep, aynı zamanda işte bu ve benzeri manzaralardan dolayı bir ahlak imtihanının da merkezidir. Halep bir ahlak meselesidir. Tıpkı Arakan, Filistin, Afganistan, Irak, Mısır gibi. Halep, geç kalınmış olsa da ahlak isyanının başlangıç noktasıdır. Adil bir dünyanın vicdanları harekete geçirdiğimiz zaman mümkün olduğuna inanıyoruz. Halep'e bir vicdan köprüsü oluşturmak zorundayız. İnşallah bunu başaracağız. Bunun ilk adımı olarak da 'Halep’i açlıktan, insanlığı utançtan kurtar' temalı kampanyamızı başlattık. Halep büyük bir hapishaneye, bir açlık kampına, bir işkence kampına dönüşmüş durumda. Bir taraftan bombalar yağıyor, bir tarafta açlık insanları vuruyor. Bir an önce insanların temel ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyor."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.