pendik escort bayan
ak

"Halep'e Yol Açın" Kampanyası

23.01.2017 - 10:43, Güncelleme: 23.01.2017 - 10:43
 

"Halep'e Yol Açın" Kampanyası

KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde "Halep'e yol açın" kampanyası kapsamında toplanan bir tır dolusu insani yardım malzemesi Haleplilere ulaştırılmak üzere...

KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde "Halep'e yol açın" kampanyası kapsamında toplanan bir tır dolusu insani yardım malzemesi Haleplilere ulaştırılmak üzere gönderildi. AK Parti İlçe Başkanlığı, kadın ve gençlik kolları ile Bozkır Belediyesi işbirliğiyle yürütülen kampanyada toplanan bir tır dolusu insani yardım malzemesi, kent meydanında düzenlenen törenle uğurlandı.AK Parti Bozkır İlçe Gençlik Kolları Başkanı Durmuş Ali Yalçın, törende yaptığı konuşmada, İslam coğrafyasında zulmün son zamanlarda arttığını ve bunun Halep’te katliama dönüştüğünü ifade ederek, "Halep'te insanlık katledilmiştir. Halep'te yaşananlara Bozkırlı kardeşlerimiz olarak sessiz kalamazdık. Bizler de üstümüze düşeni yaptık. İnşallah bu yardımlar Halepli kardeşlerimize ulaşacaktır. Yardım kampanyamızda yardım ve desteklerini esirgemeyen tüm Bozkırlı kardeşlerimize teşekkür ederim." dedi.
KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde "Halep'e yol açın" kampanyası kapsamında toplanan bir tır dolusu insani yardım malzemesi Haleplilere ulaştırılmak üzere...

KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde "Halep'e yol açın" kampanyası kapsamında toplanan bir tır dolusu insani yardım malzemesi Haleplilere ulaştırılmak üzere gönderildi.

AK Parti İlçe Başkanlığı, kadın ve gençlik kolları ile Bozkır Belediyesi işbirliğiyle yürütülen kampanyada toplanan bir tır dolusu insani yardım malzemesi, kent meydanında düzenlenen törenle uğurlandı.

AK Parti Bozkır İlçe Gençlik Kolları Başkanı Durmuş Ali Yalçın, törende yaptığı konuşmada, İslam coğrafyasında zulmün son zamanlarda arttığını ve bunun Halep’te katliama dönüştüğünü ifade ederek, "Halep'te insanlık katledilmiştir. Halep'te yaşananlara Bozkırlı kardeşlerimiz olarak sessiz kalamazdık. Bizler de üstümüze düşeni yaptık. İnşallah bu yardımlar Halepli kardeşlerimize ulaşacaktır. Yardım kampanyamızda yardım ve desteklerini esirgemeyen tüm Bozkırlı kardeşlerimize teşekkür ederim." dedi.

"Halep'e Yol Açın" Kampanyası

"Halep'e Yol Açın" Kampanyası

"Halep'e Yol Açın" Kampanyası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.