pendik escort bayan
ak

Halay Çekmek İçin Halı Saha Kiraladılar

12.09.2017 - 16:15, Güncelleme: 12.09.2017 - 16:15
 

Halay Çekmek İçin Halı Saha Kiraladılar

SİVAS'ın Divriği İlçesi'nde bir grup genç, 1 saatliğine kiraladıkları halı sahada futbol oynamak yerine halay çekti.

SİVAS'ın Divriği İlçesi'nde bir grup genç, 1 saatliğine kiraladıkları halı sahada futbol oynamak yerine halay çekti.Divriği İlçesi'nde yaşayan bir grup genç, ilçede bulunan bir halı sahayı 1 saatliğine kiraladı. Futboloynayacakları düşünülen gençler, daha sonra halı sahaya davul ve zurnacı da çağırdı. Gençler, sahada futbol oynamak yerine davul ve zurna eşliğinde halay çekti. Gençlerin halay çekmesini çevredekiler cep telefonları ile görüntüledi. DHA
SİVAS'ın Divriği İlçesi'nde bir grup genç, 1 saatliğine kiraladıkları halı sahada futbol oynamak yerine halay çekti.

SİVAS'ın Divriği İlçesi'nde bir grup genç, 1 saatliğine kiraladıkları halı sahada futbol oynamak yerine halay çekti.

Divriği İlçesi'nde yaşayan bir grup genç, ilçede bulunan bir halı sahayı 1 saatliğine kiraladı. Futboloynayacakları düşünülen gençler, daha sonra halı sahaya davul ve zurnacı da çağırdı. Gençler, sahada futbol oynamak yerine davul ve zurna eşliğinde halay çekti. Gençlerin halay çekmesini çevredekiler cep telefonları ile görüntüledi.

 

DHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.