pendik escort bayan
ak

Hakkari'deki Terör Saldırısı

04.10.2017 - 17:28, Güncelleme: 04.10.2017 - 17:28
 

Hakkari'deki Terör Saldırısı

SİVAS (AA) - Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor Kulübü, Hakkari'deki terör saldısında 4 askerin şehit olması dolayısıyla başsağlığı mesajı...

SİVAS (AA) - Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor Kulübü, Hakkari'deki terör saldısında 4 askerin şehit olması dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Beldesi'nde, PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının, askeri araç geçişi sırasında infilak etmesi sonucu 4 askerin şehit olduğu, 4 askerin ise yaralandığı anımsatılarak, olayın büyük bir üzüntüyle öğrenildiği ifade edildi.Mesajda, "Alçakça ve haince düzenlenen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz." denildi.
SİVAS (AA) - Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor Kulübü, Hakkari'deki terör saldısında 4 askerin şehit olması dolayısıyla başsağlığı mesajı...

SİVAS (AA) - Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor Kulübü, Hakkari'deki terör saldısında 4 askerin şehit olması dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Beldesi'nde, PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının, askeri araç geçişi sırasında infilak etmesi sonucu 4 askerin şehit olduğu, 4 askerin ise yaralandığı anımsatılarak, olayın büyük bir üzüntüyle öğrenildiği ifade edildi.

Mesajda, "Alçakça ve haince düzenlenen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.