pendik escort bayan
ak

Hakkari'deki Terör Saldırısı

28.03.2017 - 14:38, Güncelleme: 28.03.2017 - 14:38
 

Hakkari'deki Terör Saldırısı

PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Altınalana'nın cenazesi, Niğde'de toprağa verildi- Şehidin ağabeyi Yüzbaşı Altınalana:- "Canım kardeşim, yine bahar gelecek, bu fakir topraklardan biz yeniden doğacağız, canım k

NİĞDE (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda ağır yaralanan ve Hakkari Devlet Hastanesinde şehit düşen Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Altınalana, memleketi Niğde'de son yolculuğuna uğurlandı.Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan şehidin naaşı, Özbelde Mahallesi'ndeki babaevinde helallik alındıktan sonra Altunhisar ilçesi Hasandağı Ulukışla köyü meydanına getirildi.Baba Mehmet ve anne Şerife Altınalana ile şehidin eşi Eriç AIltınalana, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin, elinde oyuncak bebek bulunan 5 yaşındaki kızı Evla'nın tabuta dokunması, törendekileri duygulandırdı.Yaklaşık 15 yıldır görevli şehit Gökhan Altınalana'nın (33) ağabeyi Yüzbaşı Serkan Altınalana da törene katıldı. Kardeşinin tabutunu okşayan acılı ağabey, "Canım kardeşim, yine bahar gelecek, bu fakir topraklardan biz yeniden doğacağız, canım kardeşim. Ant olsun ki bitmeyeceğiz, canım kardeşim. Ey soysuzluğun evlatları, bitmeyeceğiz, yine yürüyeceğiz. Üzerinize ant olsun." dedi. Şehidin bir yakını da tabutun başında asker selamı vererek "Yıkılmayacağız o şerefsizlere. Gökhan'ım, sana selam duracağız." diye konuştu.İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından askerlerin sırtından tabutu alan vatandaşlar, terör örgütü aleyhine slogan atarak naaşı köy mezarlığına kadar taşıdı. Şehidin cenazesi, dualar eşliğinde defnedildi.Törene, şehidin ailesi ve yakınları, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, AK Parti Niğde milletvekilleri Erdoğan Özegen ve Alpaslan Kavaklıoğlu, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.Yüksekova ilçesi İkiyaka Dağları bölgesinde yürütülen "Şehit Tank Yarbay İhsan Ejdar Operasyonu" esnasında önceki gün Düztepe mevkisinde helikopterden malzeme indirilirken teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Altınalana, Hakkari Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen şehit olmuştu.
PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Altınalana'nın cenazesi, Niğde'de toprağa verildi- Şehidin ağabeyi Yüzbaşı Altınalana:- "Canım kardeşim, yine bahar gelecek, bu fakir topraklardan biz yeniden doğacağız, canım k

NİĞDE (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda ağır yaralanan ve Hakkari Devlet Hastanesinde şehit düşen Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Altınalana, memleketi Niğde'de son yolculuğuna uğurlandı.

Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan şehidin naaşı, Özbelde Mahallesi'ndeki babaevinde helallik alındıktan sonra Altunhisar ilçesi Hasandağı Ulukışla köyü meydanına getirildi.

Baba Mehmet ve anne Şerife Altınalana ile şehidin eşi Eriç AIltınalana, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin, elinde oyuncak bebek bulunan 5 yaşındaki kızı Evla'nın tabuta dokunması, törendekileri duygulandırdı.

Yaklaşık 15 yıldır görevli şehit Gökhan Altınalana'nın (33) ağabeyi Yüzbaşı Serkan Altınalana da törene katıldı. Kardeşinin tabutunu okşayan acılı ağabey, "Canım kardeşim, yine bahar gelecek, bu fakir topraklardan biz yeniden doğacağız, canım kardeşim. Ant olsun ki bitmeyeceğiz, canım kardeşim. Ey soysuzluğun evlatları, bitmeyeceğiz, yine yürüyeceğiz. Üzerinize ant olsun." dedi.

Şehidin bir yakını da tabutun başında asker selamı vererek "Yıkılmayacağız o şerefsizlere. Gökhan'ım, sana selam duracağız." diye konuştu.

İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından askerlerin sırtından tabutu alan vatandaşlar, terör örgütü aleyhine slogan atarak naaşı köy mezarlığına kadar taşıdı. Şehidin cenazesi, dualar eşliğinde defnedildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınları, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, AK Parti Niğde milletvekilleri Erdoğan Özegen ve Alpaslan Kavaklıoğlu, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Yüksekova ilçesi İkiyaka Dağları bölgesinde yürütülen "Şehit Tank Yarbay İhsan Ejdar Operasyonu" esnasında önceki gün Düztepe mevkisinde helikopterden malzeme indirilirken teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Altınalana, Hakkari Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen şehit olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.