pendik escort bayan
ak

Hakim Ve Savcılara Veda Yemeği

22.06.2019 - 11:38, Güncelleme: 22.06.2019 - 11:38
 

Hakim Ve Savcılara Veda Yemeği

KARAMAN (AA) - Son Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 31 Mayıs 2019 tarihli ve 601 Sayılı Adli Yargı Kararnamesi ile Karaman Adliyesi'nden başka...

KARAMAN (AA) - Son Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 31 Mayıs 2019 tarihli ve 601 Sayılı Adli Yargı Kararnamesi ile Karaman Adliyesi'nden başka adliyelere görevlendirilen başsavcı, hakim ve savcılar onuruna veda yemeği verildi.Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığına atanan Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ile kentten başka şehirlerdeki adliyelere tayinleri çıkan hakim ve savcılar için polisevinde veda yemeği düzenlendi. Vali Fahri Meral, burada yaptığı konuşmada, Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığına atanması nedeniyle Başsavcı Yılmaz ve tayini çıkan savcı ve hakimlere yeni görev yerlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.Savcı ve hakimlere Karaman'da görev yaptıkları süre zarfında kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde yapmış oldukları başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Meral, ataması yapılanlara yeni görev yerlerinde huzurlu ve başarılı çalışmalar diledi.Daha sonra ataması yapılan başsavcı, hakim ve savcılara günün anısına çeşitli hediyeler verildi.
KARAMAN (AA) - Son Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 31 Mayıs 2019 tarihli ve 601 Sayılı Adli Yargı Kararnamesi ile Karaman Adliyesi'nden başka...

KARAMAN (AA) - Son Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 31 Mayıs 2019 tarihli ve 601 Sayılı Adli Yargı Kararnamesi ile Karaman Adliyesi'nden başka adliyelere görevlendirilen başsavcı, hakim ve savcılar onuruna veda yemeği verildi.

Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığına atanan Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ile kentten başka şehirlerdeki adliyelere tayinleri çıkan hakim ve savcılar için polisevinde veda yemeği düzenlendi.

Vali Fahri Meral, burada yaptığı konuşmada, Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığına atanması nedeniyle Başsavcı Yılmaz ve tayini çıkan savcı ve hakimlere yeni görev yerlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Savcı ve hakimlere Karaman'da görev yaptıkları süre zarfında kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde yapmış oldukları başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Meral, ataması yapılanlara yeni görev yerlerinde huzurlu ve başarılı çalışmalar diledi.

Daha sonra ataması yapılan başsavcı, hakim ve savcılara günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.