pendik escort bayan
ak

Hakan Bozbıyık Seçim Çalışmalarına Başladı

31.01.2014 - 10:27, Güncelleme: 31.01.2014 - 10:27
 

Hakan Bozbıyık Seçim Çalışmalarına Başladı

AK Parti tarafından Gemerek’te Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Genç, Dinamik, Dürüst ve Çalışkan bir yapıya sahip olan Hakan Bozbıyık’ın Adaylığı ilçe halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Ak Parti Gemerek Belediye Başkan Adayı olan Hakan Bozbıyık adaylığıyla ilgili yaptığı açıklmada; Partimiz tarafından yapılan kamuoyu yoklamalarında, anketlerde ve temayül sonuçlarında Gemerek ve Yeniçubuk halkının bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Adaylığının açıklanmasından sonra seçim çalışmalarına başlayan Bozbıyık, gerek Gemerek gerekse Yeniçubuk'ta Esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.   Ziyaretleri sırasında halkın büyük sevgisi ile karşılaşan Bozbıyık, ilçem için güzel projelerim var, Saimilikle söylüyorum bu projeler seçim vaatleri değil, uygulanacak gerçek projeler dedi. Ak Parti Gemerek Belediye Başkan Adayı Hakan Bozbıyık ; "Partimiz tarafından yapılan kamuoyu yoklamalarında, anketlerde ve temayül sonuçlarında halkımızın bana verdiği destek için sonsuz teşekkür ediyorum. Halkımızın istediği oldu ve ben Ak Parti Gemerek Belediye Başkan Adayı olarak belirlendim. İlçemize hizmet etmek için elimden gelen tüm gayret ve çabayı sarf edeceğim. Gemerek ve Yeniçubuk’ta yapılan anketler sonucunda halkımızın bana verdiği desteği açıkça gördüm. Bu desteği karşılıksız bırakmayacağım.İnşallah 30 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlerinden halkımızın yine desteğini alarak yüzümüzün akıyla çıkacağız.     Ben bu halkın içinden biriyim. Burada doğdum, burada ekmeğimi kazanıyorum.Doğduğum ve Doyduğum yere hizmet için geliyorum, İnşallah 30 martta kazanan AK Parti ve Gemerek yani sizler olursunuz, Bizler makam ve koltuk için değil hizmet için geliyoruz dedi. sivas haber ( GEMEREK )        
AK Parti tarafından Gemerek’te Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Genç, Dinamik, Dürüst ve Çalışkan bir yapıya sahip olan Hakan Bozbıyık’ın Adaylığı ilçe halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Ak Parti Gemerek Belediye Başkan Adayı olan Hakan Bozbıyık adaylığıyla ilgili yaptığı açıklmada; Partimiz tarafından yapılan kamuoyu yoklamalarında, anketlerde ve temayül sonuçlarında Gemerek ve Yeniçubuk halkının bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Adaylığının açıklanmasından sonra seçim çalışmalarına başlayan Bozbıyık, gerek Gemerek gerekse Yeniçubuk'ta Esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.

 

Ziyaretleri sırasında halkın büyük sevgisi ile karşılaşan Bozbıyık, ilçem için güzel projelerim var, Saimilikle söylüyorum bu projeler seçim vaatleri değil, uygulanacak gerçek projeler dedi. Ak Parti Gemerek Belediye Başkan Adayı Hakan Bozbıyık ; "Partimiz tarafından yapılan kamuoyu yoklamalarında, anketlerde ve temayül sonuçlarında halkımızın bana verdiği destek için sonsuz teşekkür ediyorum. Halkımızın istediği oldu ve ben Ak Parti Gemerek Belediye Başkan Adayı olarak belirlendim. İlçemize hizmet etmek için elimden gelen tüm gayret ve çabayı sarf edeceğim. Gemerek ve Yeniçubuk’ta yapılan anketler sonucunda halkımızın bana verdiği desteği açıkça gördüm. Bu desteği karşılıksız bırakmayacağım.İnşallah 30 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlerinden halkımızın yine desteğini alarak yüzümüzün akıyla çıkacağız.

 

 

Ben bu halkın içinden biriyim. Burada doğdum, burada ekmeğimi kazanıyorum.Doğduğum ve Doyduğum yere hizmet için geliyorum, İnşallah 30 martta kazanan AK Parti ve Gemerek yani sizler olursunuz, Bizler makam ve koltuk için değil hizmet için geliyoruz dedi. sivas haber ( GEMEREK )

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.