pendik escort bayan
ak

Hak ve Adalet Partisi, AK Parti'ye Destek İçin Seçime Girmiyor

18.09.2015 - 16:41, Güncelleme: 18.09.2015 - 16:41
 

Hak ve Adalet Partisi, AK Parti'ye Destek İçin Seçime Girmiyor

Yiğit Zeki Öztürk'ün genel başkanlığını yaptığı Hak ve Adalet Partisi, AK Parti lehine seçime girmeme kararı aldı.

Hak Ve Adalet Partisi elinde listelerle Yüksek Seçim Kuruluna geldi. Ama listeleri Yüksek Seçim Kuruluna teslim etmedi. AK PARTİ'YE DESTEK VERECEKLER Partilerin listelerini peş peşe Yüksek Seçim Kurulu'na teslim ettiği Başkent Ankara'da sıcak saatler yaşanıyor. Levent Tüzel'in HDP'den aday gösterilmemesi, Tuğrul Türkeş'in AK Parti adayı olması haberleriyle sarsılan siyaset kulisleri, Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Öztürk'ün AK Parti lehine seçime girmeme kararı aldıklarını açıklamasıyla farklı bir boyut kazandı. Hak ve Adalet Partisi'nin 5711 oyu olduğu bildirildi. İHSANOĞLU'NU DESTEKLEMİŞLERDİ Hak ve Adalet Partisi, 2014 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceğini açıklamıştı Kaynak: Haberler.com
Yiğit Zeki Öztürk'ün genel başkanlığını yaptığı Hak ve Adalet Partisi, AK Parti lehine seçime girmeme kararı aldı.

Hak Ve Adalet Partisi elinde listelerle Yüksek Seçim Kuruluna geldi. Ama listeleri Yüksek Seçim Kuruluna teslim etmedi.

 

AK PARTİ'YE DESTEK VERECEKLER

 

Partilerin listelerini peş peşe Yüksek Seçim Kurulu'na teslim ettiği Başkent Ankara'da sıcak saatler yaşanıyor. Levent Tüzel'in HDP'den aday gösterilmemesi, Tuğrul Türkeş'in AK Parti adayı olması haberleriyle sarsılan siyaset kulisleri, Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Öztürk'ün AK Parti lehine seçime girmeme kararı aldıklarını açıklamasıyla farklı bir boyut kazandı. Hak ve Adalet Partisi'nin 5711 oyu olduğu bildirildi.

 

İHSANOĞLU'NU DESTEKLEMİŞLERDİ

 

Hak ve Adalet Partisi, 2014 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceğini açıklamıştı

 

Kaynak: Haberler.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.