pendik escort bayan
ak

Hafriyatta İnsan Kemikleri Bulundu

04.11.2017 - 17:53, Güncelleme: 04.11.2017 - 17:53
 

Hafriyatta İnsan Kemikleri Bulundu

Hafriyatta insan kemikleri bulunduSİVAS'ta boş bir arsaya dökülen hafriyat içinden insan kemikleri çıktı.

SİVAS'ta boş bir arsaya dökülen hafriyat içinden insan kemikleri çıktı. Polis inceleme başlattı.Sivas'ta Alibaba Mahallesi Çayboyu Caddesi üzerine bulunan boş bir arsaya kamyonlarla getirilen hafriyat döküldü. Arkadaşları ile hafriyat sahasında gezinen Abuzer Serdar Kurt, hurda toplamak amacıyla çalışmaya başladı. Bu sırada insan çenesine benzettiği kemiği görünce arkadaşlarına haber verdi. Olay yerine gelen arkadaşları da kemiğin bir insana olabileceğini düşünerek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri inceleme yaptı. Hafriyat içerisinde yapılan aramada kol ve bacak kemikleri de bulundu. Ekipler, yaptıkları incelemenin ardından kemikleri toplayarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, hafriyatın nereden getirildiği araştırılıyor. DHA
Hafriyatta insan kemikleri bulunduSİVAS'ta boş bir arsaya dökülen hafriyat içinden insan kemikleri çıktı.

SİVAS'ta boş bir arsaya dökülen hafriyat içinden insan kemikleri çıktı. Polis inceleme başlattı.

Sivas'ta Alibaba Mahallesi Çayboyu Caddesi üzerine bulunan boş bir arsaya kamyonlarla getirilen hafriyat döküldü. Arkadaşları ile hafriyat sahasında gezinen Abuzer Serdar Kurt, hurda toplamak amacıyla çalışmaya başladı. Bu sırada insan çenesine benzettiği kemiği görünce arkadaşlarına haber verdi. Olay yerine gelen arkadaşları da kemiğin bir insana olabileceğini düşünerek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri inceleme yaptı. Hafriyat içerisinde yapılan aramada kol ve bacak kemikleri de bulundu. Ekipler, yaptıkları incelemenin ardından kemikleri toplayarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, hafriyatın nereden getirildiği araştırılıyor.

 unnamed.jpg

DHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.