pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hafik'te Kyk Yurtlarında Yangın Tatbikatı Yapıldı

22.02.2019 - 16:03, Güncelleme: 22.02.2019 - 16:03
 

Hafik'te Kyk Yurtlarında Yangın Tatbikatı Yapıldı

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı kız ve erkek öğrenci yurtlarında yangın tatbikatı yapıldı. Hacı Kamer Erdoğan...

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı kız ve erkek öğrenci yurtlarında yangın tatbikatı yapıldı. Hacı Kamer Erdoğan Erkek Öğrenci Yurdu ve Nurettin Koçak Kız Öğrenci Yurdunda Hafik Belediyesi İtfaiye görevlilerinin katılımıyla yapılan yangın tatbikatında senaryo gereği yurdun üst katında yangın çıktı. Hafik Belediyesi itfaiyesi ekipleri, bina içinde mahsur kalan bazı öğrencileri yurdun penceresinden itfaiye merdiveniyle alarak kurtardı. Hafik Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Kaya Turan Hasdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada "Öğrencilerimize olası bir durumda neler yapılması gerektiği konusunda bilgilendirmeye çalıştık. Bize bu konuda yardımcı olan itfaiye ekiplerine teşekkür ediyorum." dedi.
SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı kız ve erkek öğrenci yurtlarında yangın tatbikatı yapıldı. Hacı Kamer Erdoğan...

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı kız ve erkek öğrenci yurtlarında yangın tatbikatı yapıldı.

Hacı Kamer Erdoğan Erkek Öğrenci Yurdu ve Nurettin Koçak Kız Öğrenci Yurdunda Hafik Belediyesi İtfaiye görevlilerinin katılımıyla yapılan yangın tatbikatında senaryo gereği yurdun üst katında yangın çıktı. Hafik Belediyesi itfaiyesi ekipleri, bina içinde mahsur kalan bazı öğrencileri yurdun penceresinden itfaiye merdiveniyle alarak kurtardı.

Hafik Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Kaya Turan Hasdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada "Öğrencilerimize olası bir durumda neler yapılması gerektiği konusunda bilgilendirmeye çalıştık. Bize bu konuda yardımcı olan itfaiye ekiplerine teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.