pendik escort bayan
ak

Hafik'te Kanser Taraması Yapıldı

03.10.2017 - 17:33, Güncelleme: 03.10.2017 - 17:33
 

Hafik'te Kanser Taraması Yapıldı

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde 40 yaş üstü bayanlara ücretsiz meme kanseri taraması yapıldı. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Kanser Daire Başkanlığı...

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde 40 yaş üstü bayanlara ücretsiz meme kanseri taraması yapıldı. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Kanser Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Kanser Tarama Programı kapsamında, Sivas Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi (KETEM) tarafından ilçede görevlendirilen pembe renkli tırda bayanlara meme kanseri taraması yapıldı. Meme kanserinde de erken teşhisin çok önemli olduğuna dikkati çeken Hafik Hacı Esma Kocacık Hastanesi Başhekimi Cansu Kürklü, ilçedeki bayanlara bu imkandan yararlanmalarını tavsiye etti. Kürklü, "Birçok hastalıkta olduğu gibi meme kanserinde de erken teşhis ciddi bir öneme sahip. Yapılan bu taramadan ilçemizdeki 40 yaş üstü tüm bayanların faydalanmasını ümit ediyorum." dedi. Kanser tarama tırının 13 Ekim'de ilçeye tekrar geleceği ve tarama yaptıran bayanları ogün sonuçları öğrenebilecekleri ifade edildi.
SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde 40 yaş üstü bayanlara ücretsiz meme kanseri taraması yapıldı. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Kanser Daire Başkanlığı...

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde 40 yaş üstü bayanlara ücretsiz meme kanseri taraması yapıldı.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Kanser Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Kanser Tarama Programı kapsamında, Sivas Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi (KETEM) tarafından ilçede görevlendirilen pembe renkli tırda bayanlara meme kanseri taraması yapıldı.

Meme kanserinde de erken teşhisin çok önemli olduğuna dikkati çeken Hafik Hacı Esma Kocacık Hastanesi Başhekimi Cansu Kürklü, ilçedeki bayanlara bu imkandan yararlanmalarını tavsiye etti.

Kürklü, "Birçok hastalıkta olduğu gibi meme kanserinde de erken teşhis ciddi bir öneme sahip. Yapılan bu taramadan ilçemizdeki 40 yaş üstü tüm bayanların faydalanmasını ümit ediyorum." dedi.

Kanser tarama tırının 13 Ekim'de ilçeye tekrar geleceği ve tarama yaptıran bayanları ogün sonuçları öğrenebilecekleri ifade edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.