pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hafik’te Jandarma ve Emniyet görevlilerine başarı belgesi verildi

15.07.2016 - 17:34, Güncelleme: 15.07.2016 - 17:34
 

Hafik’te Jandarma ve Emniyet görevlilerine başarı belgesi verildi

Sivas'ın Hafik ilçesinde, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliğinde görevli personele başarı belgesi verildi.Kaymakamlık makamında gerçekleşen...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliğinde görevli personele başarı belgesi verildi.Kaymakamlık makamında gerçekleşen törene, Kaymakam Abdullah Özadalı, İmranlı Kaymakamı İshak Çınar ile belge alacak personel katıldı.Görevlerindeki özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür eden Özadalı, asayişin ve huzurun insan hayatındaki en önemli kavramlardan birisi olduğunu söyledi.Özadalı, konuşmasında, şunları kaydetti:"Çözüme kavuşturulmayan en küçük olay bile bazen ciddi konulara sebebiyet verebiliyor. Vatana hizmet şuuruyla karşılık beklemeden yapılan her çaba takdire şayandır. Çalışmalarımızı bu şuurla yapabilirsek huzurda başarıda sağlanmış olur. İlçemizdeki jandarma ve polis ekiplerimize de asayişin sağlanması ve olayların kısa sürede sonuçlandırılmasındaki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." 
Sivas'ın Hafik ilçesinde, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliğinde görevli personele başarı belgesi verildi.Kaymakamlık makamında gerçekleşen...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliğinde görevli personele başarı belgesi verildi.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen törene, Kaymakam Abdullah Özadalı, İmranlı Kaymakamı İshak Çınar ile belge alacak personel katıldı.

Görevlerindeki özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür eden Özadalı, asayişin ve huzurun insan hayatındaki en önemli kavramlardan birisi olduğunu söyledi.

Özadalı, konuşmasında, şunları kaydetti:

"Çözüme kavuşturulmayan en küçük olay bile bazen ciddi konulara sebebiyet verebiliyor. Vatana hizmet şuuruyla karşılık beklemeden yapılan her çaba takdire şayandır. Çalışmalarımızı bu şuurla yapabilirsek huzurda başarıda sağlanmış olur. İlçemizdeki jandarma ve polis ekiplerimize de asayişin sağlanması ve olayların kısa sürede sonuçlandırılmasındaki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.