pendik escort bayan
ak

Hafik'te Esnaf İftarda Bir Araya Geldi

17.05.2019 - 11:23, Güncelleme: 17.05.2019 - 11:23
 

Hafik'te Esnaf İftarda Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı esnafa iftar verdi. Osmanlı Parkı'ndaki Kütük Ev’de düzenlenen iftarda konuşan Hafik Esnaf...

SİVAS (AA) - Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı esnafa iftar verdi. Osmanlı Parkı'ndaki Kütük Ev’de düzenlenen iftarda konuşan Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Burhan Koçak, "İlçe esnafımızın kaynaşması ve bir araya gelmesi anlamında güzel bir iftar oldu. Bu vesile ile esnafımız ile çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunduk. Emeği geçen ve katılan tüm esnafımıza teşekkür ediyorum." dedi.Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu da "Halkımızın ve tüm İslam aleminin mübarek ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Esnafımızla bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tüm esnafımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı esnafa iftar verdi. Osmanlı Parkı'ndaki Kütük Ev’de düzenlenen iftarda konuşan Hafik Esnaf...

SİVAS (AA) - Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı esnafa iftar verdi.

Osmanlı Parkı'ndaki Kütük Ev’de düzenlenen iftarda konuşan Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Burhan Koçak, "İlçe esnafımızın kaynaşması ve bir araya gelmesi anlamında güzel bir iftar oldu. Bu vesile ile esnafımız ile çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunduk. Emeği geçen ve katılan tüm esnafımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu da "Halkımızın ve tüm İslam aleminin mübarek ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Esnafımızla bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tüm esnafımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.