pendik escort bayan
ak

Hafik'te Eğrilce Şenlikleri Hazırlıkları

01.05.2019 - 16:08, Güncelleme: 01.05.2019 - 16:08
 

Hafik'te Eğrilce Şenlikleri Hazırlıkları

SİVAS (AA) - Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu, Eğrilce şenliklerinin Hafik Gölü’nde yapılacağını söyledi. Şenlik alanında temizleme...

SİVAS (AA) - Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu, Eğrilce şenliklerinin Hafik Gölü’nde yapılacağını söyledi. Şenlik alanında temizleme ve düzenleme çalışması başlattıklarını ifade eden Çuhadaroğlu, "Hafik Gölü’ne giden yolun bir bölümünü çift taraflı olarak ağaçlandırdık. Bu çalışma ile gölümüz daha yeşil bir görünüm kazanacak inşallah. Göl çevresinde temizlik ve bakım çalışmalarımız da devam edecek." dedi. Eğrilce şenlikleri için hazırlık yaptıklarını dile getiren Çuhadaroğlu, "Eğrilce şenliklerini bu yıl Hafik Gölü’nde yapmayı planladık. Bu alanda temizleme çalışması başlattık. 4 Mayıs Cumartesi Eğrilce şenliklerimiz burada yapılacak. Yöresel sanatçılarımız da olacak." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu, Eğrilce şenliklerinin Hafik Gölü’nde yapılacağını söyledi. Şenlik alanında temizleme...

SİVAS (AA) - Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu, Eğrilce şenliklerinin Hafik Gölü’nde yapılacağını söyledi.

Şenlik alanında temizleme ve düzenleme çalışması başlattıklarını ifade eden Çuhadaroğlu, "Hafik Gölü’ne giden yolun bir bölümünü çift taraflı olarak ağaçlandırdık. Bu çalışma ile gölümüz daha yeşil bir görünüm kazanacak inşallah. Göl çevresinde temizlik ve bakım çalışmalarımız da devam edecek." dedi.

Eğrilce şenlikleri için hazırlık yaptıklarını dile getiren Çuhadaroğlu, "Eğrilce şenliklerini bu yıl Hafik Gölü’nde yapmayı planladık. Bu alanda temizleme çalışması başlattık. 4 Mayıs Cumartesi Eğrilce şenliklerimiz burada yapılacak. Yöresel sanatçılarımız da olacak." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.