pendik escort bayan
ak

Hafik'te bisiklet hırsızlığı

14.07.2016 - 11:55, Güncelleme: 14.07.2016 - 11:55
 

Hafik'te bisiklet hırsızlığı

Hafik ilçesinde farklı günlerde 4 bisiklet çalan 2 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, vatandaşların ilçede farklı günlerde bisikletlerinin çalındığını...

Hafik ilçesinde farklı günlerde 4 bisiklet çalan 2 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre, vatandaşların ilçede farklı günlerde bisikletlerinin çalındığını ihbar etmesi üzerine Hafik İlçe Emniyet Amirliği ekipleri çalışma başlattı.Hafik Hacı Esma Kocacık İlçe Hastanesi bahçesindeki bir bisikletin de çalındığını tespit eden polisler, güvenlik kamerası kayıtlarından olayı gerçekleştiren çocukların eşgalini belirledi.Ekipler yaptıkları çalışma sonucunda Diyarbakır'dan çobanlık yapmak için ilçeye bağlı Durulmuş köyüne gelen 14 yaşındaki S.G. ve aynı yaştaki L.G.'yi köyde yakaladı, çalınan bisikletleri ise köye yakın bir mevkideki depoda buldu.Bisikletler sahiplerine teslim edilirken, gözaltına alınan 2 çocuk emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.  
Hafik ilçesinde farklı günlerde 4 bisiklet çalan 2 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, vatandaşların ilçede farklı günlerde bisikletlerinin çalındığını...

Hafik ilçesinde farklı günlerde 4 bisiklet çalan 2 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, vatandaşların ilçede farklı günlerde bisikletlerinin çalındığını ihbar etmesi üzerine Hafik İlçe Emniyet Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Hafik Hacı Esma Kocacık İlçe Hastanesi bahçesindeki bir bisikletin de çalındığını tespit eden polisler, güvenlik kamerası kayıtlarından olayı gerçekleştiren çocukların eşgalini belirledi.

Ekipler yaptıkları çalışma sonucunda Diyarbakır'dan çobanlık yapmak için ilçeye bağlı Durulmuş köyüne gelen 14 yaşındaki S.G. ve aynı yaştaki L.G.'yi köyde yakaladı, çalınan bisikletleri ise köye yakın bir mevkideki depoda buldu.

Bisikletler sahiplerine teslim edilirken, gözaltına alınan 2 çocuk emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.