pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hafik Kaymakamı Karakaş Öğrencilerle Buluştu

20.03.2018 - 17:43, Güncelleme: 20.03.2018 - 17:43
 

Hafik Kaymakamı Karakaş Öğrencilerle Buluştu

SİVAS (AA) - Hafik Kaymakamı Ömer Sait Karakaş, Hafik Hacı Ömer Aydoğan İmam Hatip Lisesi Yurdu'nda kalan öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette öğrencilerle...

SİVAS (AA) - Hafik Kaymakamı Ömer Sait Karakaş, Hafik Hacı Ömer Aydoğan İmam Hatip Lisesi Yurdu'nda kalan öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette öğrencilerle bir süre sohbet eden Karakaş, yurt ortamı, zararlı alışkanlıklardan uzak durulması, okuldaki ders durumları, sınavlara hazırlanma ve geleceğin önemi ile ilgili konularda öğrencilerle bilgi alışverişinde bulundu. Öğrencilerin istek ve sorunlarını dinleyen Karakaş, sorunların çözüme kavuşturulması konusunda çalışmalar yapılacağını söyledi.Öğrencilere güvenin tam olduğunu aktaran Karakaş, "Bizim ve memleketimizin geleceği sizlere emanet, siz ne kadar iyi yetişirseniz biz de geleceğimize daha umutlu daha güvenle bakarız. Sizlere her imkanı sunan devletimize ve sizleri yetiştiren ailelerinize karşı en önemli vazifeniz, çok çalışmaktır. Çok çalışıp mesleklerinizde başarılı olacağınıza ve devletimize büyük hizmetler vereceğinize inancım tamdır." dedi. Karakaş'a ziyareti sırasında, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yahya Yıldırım da eşlik etti.
SİVAS (AA) - Hafik Kaymakamı Ömer Sait Karakaş, Hafik Hacı Ömer Aydoğan İmam Hatip Lisesi Yurdu'nda kalan öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette öğrencilerle...

SİVAS (AA) - Hafik Kaymakamı Ömer Sait Karakaş, Hafik Hacı Ömer Aydoğan İmam Hatip Lisesi Yurdu'nda kalan öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyarette öğrencilerle bir süre sohbet eden Karakaş, yurt ortamı, zararlı alışkanlıklardan uzak durulması, okuldaki ders durumları, sınavlara hazırlanma ve geleceğin önemi ile ilgili konularda öğrencilerle bilgi alışverişinde bulundu.

Öğrencilerin istek ve sorunlarını dinleyen Karakaş, sorunların çözüme kavuşturulması konusunda çalışmalar yapılacağını söyledi.

Öğrencilere güvenin tam olduğunu aktaran Karakaş, "Bizim ve memleketimizin geleceği sizlere emanet, siz ne kadar iyi yetişirseniz biz de geleceğimize daha umutlu daha güvenle bakarız. Sizlere her imkanı sunan devletimize ve sizleri yetiştiren ailelerinize karşı en önemli vazifeniz, çok çalışmaktır. Çok çalışıp mesleklerinizde başarılı olacağınıza ve devletimize büyük hizmetler vereceğinize inancım tamdır." dedi.

Karakaş'a ziyareti sırasında, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yahya Yıldırım da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.