pendik escort bayan
ak

Hafik Kaymakam Vekili Serin, Köyleri Ziyaret Etti

20.07.2018 - 12:08, Güncelleme: 20.07.2018 - 12:08
 

Hafik Kaymakam Vekili Serin, Köyleri Ziyaret Etti

SİVAS (AA) - Hafik Kaymakam Vekili Mustafa Serin, köy ziyaretlerinde bulundu. Serin, ilçeye bağlı Alçıören, Kızılören, Kabalı ve Süleymaniye köylerini...

SİVAS (AA) - Hafik Kaymakam Vekili Mustafa Serin, köy ziyaretlerinde bulundu. Serin, ilçeye bağlı Alçıören, Kızılören, Kabalı ve Süleymaniye köylerini ziyaret ederek, köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi.Köylerin ihtiyaçlarını, sorunlarını dinleyen Serin, imkanlar elverdiği ölçüde sorunları en hızlı şekilde çözüme kavuşturacaklarını belirterek, "Vatandaşlarımızın sorunlarını, bizden beklentilerini dinliyoruz. Taleplerle ilgili kurumlarımızla istişare edilerek çözüm noktasında çalışmalar yapılıyor. Biz de konuların takipçisi oluyoruz." diye konuştu.Ziyaretlerde Serin'e İlçe Özel İdare Müdür Vekili Hacı Mehmet Baykara, İl Genel Meclisi üyeleri Osman Budak ve Hüsnü Erdoğan ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Üyesi Muhtarlar Gani Şeker ve Hasan Çakır eşlik etti.
SİVAS (AA) - Hafik Kaymakam Vekili Mustafa Serin, köy ziyaretlerinde bulundu. Serin, ilçeye bağlı Alçıören, Kızılören, Kabalı ve Süleymaniye köylerini...

SİVAS (AA) - Hafik Kaymakam Vekili Mustafa Serin, köy ziyaretlerinde bulundu.

Serin, ilçeye bağlı Alçıören, Kızılören, Kabalı ve Süleymaniye köylerini ziyaret ederek, köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Köylerin ihtiyaçlarını, sorunlarını dinleyen Serin, imkanlar elverdiği ölçüde sorunları en hızlı şekilde çözüme kavuşturacaklarını belirterek, "Vatandaşlarımızın sorunlarını, bizden beklentilerini dinliyoruz. Taleplerle ilgili kurumlarımızla istişare edilerek çözüm noktasında çalışmalar yapılıyor. Biz de konuların takipçisi oluyoruz." diye konuştu.

Ziyaretlerde Serin'e İlçe Özel İdare Müdür Vekili Hacı Mehmet Baykara, İl Genel Meclisi üyeleri Osman Budak ve Hüsnü Erdoğan ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Üyesi Muhtarlar Gani Şeker ve Hasan Çakır eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.