pendik escort bayan
ak

Hafik Kaymakam Vekili Karakaş'ın Köy Ziyaretleri

22.11.2017 - 15:53, Güncelleme: 22.11.2017 - 15:53
 

Hafik Kaymakam Vekili Karakaş'ın Köy Ziyaretleri

SİVAS (AA) - Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş, kurum amirleriyle köy ziyaretlerine başladı. Alçıören, Dışkapı, Kurugöl ve Gedikçayırı köylerinde...

SİVAS (AA) - Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş, kurum amirleriyle köy ziyaretlerine başladı. Alçıören, Dışkapı, Kurugöl ve Gedikçayırı köylerinde incelemelerde bulunan Karakaş, köylerle ilgili sorunları yerinde tespit etmek için ilgili kurum amirleri ile köy ziyaretlerine başladıklarını belirtti. Bu ziyaretleri belirli aralıklarla sürdüreceğini kaydeden Kaymakam Vekili Karakaş şunları kaydetti: "Vatandaşlarımızın sorunlarını, bizden beklentilerini birebir dinliyoruz. Kurum amirlerimiz kurumlarıyla ilgili konuları notlar alarak çözüm noktasında çalışmalar yapıyor. Bizde konuların takipçisi oluyoruz. Bundan sonrada mümkün olduğunca köylerimizi ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Bu vesileyle Alçıören köyümüzde yapımı devam eden içme suyu deposunda incelemelerde bulunduk. Yapılan çalışmalarda önceliklerimiz hayati önem taşıyan konuları kısa süre içerisinde çözüme ulaştırmak olacak."
SİVAS (AA) - Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş, kurum amirleriyle köy ziyaretlerine başladı. Alçıören, Dışkapı, Kurugöl ve Gedikçayırı köylerinde...

SİVAS (AA) - Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş, kurum amirleriyle köy ziyaretlerine başladı.

Alçıören, Dışkapı, Kurugöl ve Gedikçayırı köylerinde incelemelerde bulunan Karakaş, köylerle ilgili sorunları yerinde tespit etmek için ilgili kurum amirleri ile köy ziyaretlerine başladıklarını belirtti.

Bu ziyaretleri belirli aralıklarla sürdüreceğini kaydeden Kaymakam Vekili Karakaş şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın sorunlarını, bizden beklentilerini birebir dinliyoruz. Kurum amirlerimiz kurumlarıyla ilgili konuları notlar alarak çözüm noktasında çalışmalar yapıyor. Bizde konuların takipçisi oluyoruz.

Bundan sonrada mümkün olduğunca köylerimizi ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Bu vesileyle Alçıören köyümüzde yapımı devam eden içme suyu deposunda incelemelerde bulunduk. Yapılan çalışmalarda önceliklerimiz hayati önem taşıyan konuları kısa süre içerisinde çözüme ulaştırmak olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.