pendik escort bayan
ak

Hafik Gölü Rekreasyon Alanı Projesi

03.11.2017 - 15:48, Güncelleme: 03.11.2017 - 15:48
 

Hafik Gölü Rekreasyon Alanı Projesi

SİVAS (AA) - Hafik Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan ve ilk etabı tamamlanan Hafik Gölü Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında...

SİVAS (AA) - Hafik Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan ve ilk etabı tamamlanan Hafik Gölü Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında göl kenarına inşa edilen kütük ev, düğün salonu olarak da kullanılabilecek. Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğiyle yapılan kütük evin gelecek yıl içerisinde kullanıma başlayacağını söyledi. Proje kapsamında 10 kamelya, 2 çocuk oyun grubunun yapıldığını belirten İlhan, "İlçemizin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan Hafik Gölü, her geçen yıl ziyaretçi sayısıyla da güzelliğini ilan ediyor. 700 metrekare alanda yapılacak kütük ev, düğün ve toplantı salonu gibi amaçlarla da kullanılacak." dedi. Kütük evin yapımının büyük oranda tamamlandığını dile getiren İlhan, "Düğünlerde, nişanlarda, toplantılarda kullanım imkanı olan kütük ev, diğer günlerde de halkımıza açık olacak. Yapılması planlanan diğer projelerle ziyaretçi sayısında artış olacağına inanıyorum." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Hafik Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan ve ilk etabı tamamlanan Hafik Gölü Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında...

SİVAS (AA) - Hafik Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan ve ilk etabı tamamlanan Hafik Gölü Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında göl kenarına inşa edilen kütük ev, düğün salonu olarak da kullanılabilecek.

Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğiyle yapılan kütük evin gelecek yıl içerisinde kullanıma başlayacağını söyledi.

Proje kapsamında 10 kamelya, 2 çocuk oyun grubunun yapıldığını belirten İlhan, "İlçemizin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan Hafik Gölü, her geçen yıl ziyaretçi sayısıyla da güzelliğini ilan ediyor. 700 metrekare alanda yapılacak kütük ev, düğün ve toplantı salonu gibi amaçlarla da kullanılacak." dedi.

Kütük evin yapımının büyük oranda tamamlandığını dile getiren İlhan, "Düğünlerde, nişanlarda, toplantılarda kullanım imkanı olan kütük ev, diğer günlerde de halkımıza açık olacak. Yapılması planlanan diğer projelerle ziyaretçi sayısında artış olacağına inanıyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.