pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hadise'nin Kayseri Konseri

Siyaset 14.01.2017 - 17:38, Güncelleme: 14.01.2017 - 17:38
 

Hadise'nin Kayseri Konseri

KAYSERİ (AA) - Şarkıcı Hadise, Kayseri'de konser verdi.Bir alışveriş merkezinin davetlisi olarak kente gelen Hadise, burada gazetecilere yaptığı açıklamada,...

KAYSERİ (AA) - Şarkıcı Hadise, Kayseri'de konser verdi.Bir alışveriş merkezinin davetlisi olarak kente gelen Hadise, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayseri'de sevenleriyle bir araya geldiği için mutlu olduğunu söyledi.Kayseri'de yaşanan terör saldırısından duyduğu üzüntüyü dile getiren Hadise, "Burada tatsız bir olay yaşandı. Buradan bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ailelerine, dostlarına, sevdiklerine sabır ve güç diliyorum. Ülke olarak kolay günler yaşamıyoruz ama bir olmaya çalışalım." dedi.Daha sonra sahneye çıkan Hadise yaklaşık bir saat sevilen şarkılarını seslendirdi.
KAYSERİ (AA) - Şarkıcı Hadise, Kayseri'de konser verdi.Bir alışveriş merkezinin davetlisi olarak kente gelen Hadise, burada gazetecilere yaptığı açıklamada,...

KAYSERİ (AA) - Şarkıcı Hadise, Kayseri'de konser verdi.

Bir alışveriş merkezinin davetlisi olarak kente gelen Hadise, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayseri'de sevenleriyle bir araya geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Kayseri'de yaşanan terör saldırısından duyduğu üzüntüyü dile getiren Hadise, "Burada tatsız bir olay yaşandı. Buradan bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ailelerine, dostlarına, sevdiklerine sabır ve güç diliyorum. Ülke olarak kolay günler yaşamıyoruz ama bir olmaya çalışalım." dedi.

Daha sonra sahneye çıkan Hadise yaklaşık bir saat sevilen şarkılarını seslendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.