pendik escort bayan
ak

Hacılar'da Temizlik Alışmaları Sürüyor

27.06.2019 - 12:23, Güncelleme: 27.06.2019 - 12:23
 

Hacılar'da Temizlik Alışmaları Sürüyor

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediyesi ilçe genelinde park, bahçe, cadde ve sokaklarda çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmalarını sürdürüyor.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediyesi ilçe genelinde park, bahçe, cadde ve sokaklarda çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmalarını sürdürüyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler park, cadde ve sokaklarda yabani otların temizliğinin yapılmasının ardından ilaçlama çalışması yapıyor.Konuyla ilgili açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, cadde ve sokaklarda görüntü kirliliği oluşturması açısından yabani ot temizleme çalışmaları yaptıklarını belirtti.Ardından yabani otların yeniden büyümesini önlemek içinde ilaçlama çalışması yaptıklarını aktaran Özdoğan, vatandaşların çöplerini kova ve konteynerlere atmasını rica etti.
KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediyesi ilçe genelinde park, bahçe, cadde ve sokaklarda çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmalarını sürdürüyor.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediyesi ilçe genelinde park, bahçe, cadde ve sokaklarda çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler park, cadde ve sokaklarda yabani otların temizliğinin yapılmasının ardından ilaçlama çalışması yapıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, cadde ve sokaklarda görüntü kirliliği oluşturması açısından yabani ot temizleme çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Ardından yabani otların yeniden büyümesini önlemek içinde ilaçlama çalışması yaptıklarını aktaran Özdoğan, vatandaşların çöplerini kova ve konteynerlere atmasını rica etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.