pendik escort bayan
ak

Hacılar'da Halk Buluşmaları

13.02.2018 - 13:38, Güncelleme: 13.02.2018 - 13:38
 

Hacılar'da Halk Buluşmaları

KAYSERİ (AA) - Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Doğan Ekici, halk buluşmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu. Belediyeden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Doğan Ekici, halk buluşmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacılar Belediyesine ait sohbet salonunda vatandaşlarla bir araya gelen Sezen ve Ekici'nin, ilçede gerçekleştirilen projeler ve vatandaşların karşılaştıkları sorunlar hakkında değerlendirmelerde bulunduğu bildirildi.Toplantıda konuşan Ekici, birlik ve beraberliği kuvvetli bir şekilde tutacaklarını belirterek belediye olarak vatandaşların hizmetkarı olduklarını ve vatandaşların isteklerini yerine getirmek için çalıştıklarını kaydetti.Kaymakam Sezen de vatandaşların istek ve taleplerinin öncelikli konular arasında yer aldığını belirtti.
KAYSERİ (AA) - Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Doğan Ekici, halk buluşmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu. Belediyeden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Doğan Ekici, halk buluşmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacılar Belediyesine ait sohbet salonunda vatandaşlarla bir araya gelen Sezen ve Ekici'nin, ilçede gerçekleştirilen projeler ve vatandaşların karşılaştıkları sorunlar hakkında değerlendirmelerde bulunduğu bildirildi.

Toplantıda konuşan Ekici, birlik ve beraberliği kuvvetli bir şekilde tutacaklarını belirterek belediye olarak vatandaşların hizmetkarı olduklarını ve vatandaşların isteklerini yerine getirmek için çalıştıklarını kaydetti.

Kaymakam Sezen de vatandaşların istek ve taleplerinin öncelikli konular arasında yer aldığını belirtti.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.