pendik escort bayan
ak

Hacıbektaş'ta 4006 Tübitak Bilim Fuarı

10.05.2018 - 15:08, Güncelleme: 10.05.2018 - 15:08
 

Hacıbektaş'ta 4006 Tübitak Bilim Fuarı

NEVŞEHİR (AA) - Hacıbektaş ilçesindeki Hacıbektaş Veli Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı projeler, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda sergilendi.Okulda...

NEVŞEHİR (AA) - Hacıbektaş ilçesindeki Hacıbektaş Veli Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı projeler, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda sergilendi.Okulda düzenlenen serginin açılışı Hacıbektaş Kaymakamı Yaşar Yiğit Demirer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Karabudak tarafından yapıldı.Sergiyi gezen konuklara, öğrenciler tarafından projelerle ilgili bilgi verildi.Çalışmaları inceleyen Kaymakam Demirer, öğrenci ve öğretmenlere gayretlerinden dolayı teşekkür etti.Daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katıldığı programda, katılımcılara aşure ikramı da yapıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Hacıbektaş ilçesindeki Hacıbektaş Veli Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı projeler, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda sergilendi.Okulda...

NEVŞEHİR (AA) - Hacıbektaş ilçesindeki Hacıbektaş Veli Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı projeler, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda sergilendi.

Okulda düzenlenen serginin açılışı Hacıbektaş Kaymakamı Yaşar Yiğit Demirer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Karabudak tarafından yapıldı.

Sergiyi gezen konuklara, öğrenciler tarafından projelerle ilgili bilgi verildi.

Çalışmaları inceleyen Kaymakam Demirer, öğrenci ve öğretmenlere gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katıldığı programda, katılımcılara aşure ikramı da yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.