pendik escort bayan
ak

Hacı Yalçın’dan Bayram Mesajı

21.09.2015 - 18:15, Güncelleme: 21.09.2015 - 18:15
 

Hacı Yalçın’dan Bayram Mesajı

Ak Parti 26. dönem Sivas Milletvekili Aday Adayı Diş doktoru Hacı Yalçın Kurban bayramı dolayısı ile bir mesaj yayılmadı.

Ak Parti 26. dönem Sivas  Milletvekili Aday Adayı Diş doktoru Hacı Yalçın Kurban bayramı dolayısı ile bir mesaj yayılmadı. Yalçın mesajında; Dini ve milli değerlerimizi yücelten, rahmet ve bereket dolu kurban bayramına bir kez daha erişmiş olmanın verdiği mutluluk ve heyecanı yaşadıklarını belirtti. Yalçın; “İslam toplumlarında, dini bayramlar, önemli günler olmakla beraber, insanlar arasındaki yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının en üst seviyeye ulaştığı, ayrıca kimi kırgınlıkların unutulduğu, hoşgörünün, sevginin ve muhabbetin daha da hakim olduğu günlerdir. Bu mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle, Sivasımıza, ülkemizin ve tüm İslam toplumlarının birlik ve beraberlik içerisinde olmasını, bayram günlerindeki coşkunun, sevginin ve muhabbetin ömrümüzce devam etmesini diliyorum”  - Sivas 
Ak Parti 26. dönem Sivas Milletvekili Aday Adayı Diş doktoru Hacı Yalçın Kurban bayramı dolayısı ile bir mesaj yayılmadı.

Ak Parti 26. dönem Sivas  Milletvekili Aday Adayı Diş doktoru Hacı Yalçın Kurban bayramı dolayısı ile bir mesaj yayılmadı. Yalçın mesajında; Dini ve milli değerlerimizi yücelten, rahmet ve bereket dolu kurban bayramına bir kez daha erişmiş olmanın verdiği mutluluk ve heyecanı yaşadıklarını belirtti.

 

Yalçın; “İslam toplumlarında, dini bayramlar, önemli günler olmakla beraber, insanlar arasındaki yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının en üst seviyeye ulaştığı, ayrıca kimi kırgınlıkların unutulduğu, hoşgörünün, sevginin ve muhabbetin daha da hakim olduğu günlerdir. Bu mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle, Sivasımıza, ülkemizin ve tüm İslam toplumlarının birlik ve beraberlik içerisinde olmasını, bayram günlerindeki coşkunun, sevginin ve muhabbetin ömrümüzce devam etmesini diliyorum”  - Sivas 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.