pendik escort bayan
ak

Hacı-der’den Birlik Beraberlik Yemeği

03.03.2018 - 08:43, Güncelleme: 03.03.2018 - 08:43
 

Hacı-der’den Birlik Beraberlik Yemeği

ANKARA (AA) - Hacılar Köyü Eğitim, Kültür, Sanat ve Toplumsal Yardımlaşma Derneği (HACI-DER) tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlendi....

ANKARA (AA) - Hacılar Köyü Eğitim, Kültür, Sanat ve Toplumsal Yardımlaşma Derneği (HACI-DER) tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlendi. Dernek Başkanı Hasan Tatlı, etkinlikte yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin büyük önem taşıdığını, köyler arasındaki iletişimi artırmayı hedeflediklerini belirtti. Eğitim ve kültür faaliyetleri düzenlemeyi amaçladıklarını söyleyen Tatlı, köydeki gençlerin akademik başarılar elde etmesini istediklerini dile getirdi. Dernek üyelerinin tanıtıldığı program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
ANKARA (AA) - Hacılar Köyü Eğitim, Kültür, Sanat ve Toplumsal Yardımlaşma Derneği (HACI-DER) tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlendi....

ANKARA (AA) - Hacılar Köyü Eğitim, Kültür, Sanat ve Toplumsal Yardımlaşma Derneği (HACI-DER) tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlendi.

Dernek Başkanı Hasan Tatlı, etkinlikte yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin büyük önem taşıdığını, köyler arasındaki iletişimi artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Eğitim ve kültür faaliyetleri düzenlemeyi amaçladıklarını söyleyen Tatlı, köydeki gençlerin akademik başarılar elde etmesini istediklerini dile getirdi.

Dernek üyelerinin tanıtıldığı program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.