pendik escort bayan
ak

Haber Sunucusu Fatih Portakal Hakkında Suç Duyurusu

14.12.2018 - 14:28, Güncelleme: 14.12.2018 - 14:28
 

Haber Sunucusu Fatih Portakal Hakkında Suç Duyurusu

NİĞDE (AA) - Milli İrade Demokrasi Derneği (MİDDER) Niğde İl Başkanı Ali Gökkuş, haber sunucusu Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulundu.Derneğin...

NİĞDE (AA) - Milli İrade Demokrasi Derneği (MİDDER) Niğde İl Başkanı Ali Gökkuş, haber sunucusu Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulundu.Derneğin İl Başkanı Ali Gökkuş, Niğde Adliyesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Fransa'da yaşanan sokak olaylarının bir benzerinin ülkemizde de tertip edilmesi için halkı galeyana getirmeye çalışan haberci Fatih Portakal hakkında açıklamalarından dolayı suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.Bir gazetecinin öncelikli vazifesinin halkın söylemlerine, taleplerine ve hislerine tercüman, yaşanan olumsuzlukların giderilmesinde devlete ve millete yardımcı olmak olduğunu belirten Gökkuş, şunları kaydetti:"Fatih Portakal'ın açıklamalarında talimatı milletten değil ülkemizde karışıklık ve kargaşa çıkmasını isteyen kaos gruplarından aldığını görüyoruz. Yaşanan ekonomik sıkıntıların çözümü sokak protestoları değildir. Milli İrade Ve Demokrasi Derneğinin bir mensubu olarak bizler eğer ki bir uygulamaya karşı görüşlerimiz ya da toplum olarak bir rahatsızlığımız varsa bunu legal ve demokratik bir şekilde beyan etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Biz tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi sadece devletimizin bekası ve karşılaştığı tehlikelere karşı sokağa çıkmamız gerektiğini savunuyoruz. Milletin iradesi tek bir zümrenin, grubun ya da siyasi oluşumun elinde değildir. Bizler her kesimi milletin iradesine saygı duymaya davet ediyoruz."Basın açıklamasına AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin de destek verdi.
NİĞDE (AA) - Milli İrade Demokrasi Derneği (MİDDER) Niğde İl Başkanı Ali Gökkuş, haber sunucusu Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulundu.Derneğin...

NİĞDE (AA) - Milli İrade Demokrasi Derneği (MİDDER) Niğde İl Başkanı Ali Gökkuş, haber sunucusu Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulundu.

Derneğin İl Başkanı Ali Gökkuş, Niğde Adliyesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Fransa'da yaşanan sokak olaylarının bir benzerinin ülkemizde de tertip edilmesi için halkı galeyana getirmeye çalışan haberci Fatih Portakal hakkında açıklamalarından dolayı suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Bir gazetecinin öncelikli vazifesinin halkın söylemlerine, taleplerine ve hislerine tercüman, yaşanan olumsuzlukların giderilmesinde devlete ve millete yardımcı olmak olduğunu belirten Gökkuş, şunları kaydetti:

"Fatih Portakal'ın açıklamalarında talimatı milletten değil ülkemizde karışıklık ve kargaşa çıkmasını isteyen kaos gruplarından aldığını görüyoruz. Yaşanan ekonomik sıkıntıların çözümü sokak protestoları değildir. Milli İrade Ve Demokrasi Derneğinin bir mensubu olarak bizler eğer ki bir uygulamaya karşı görüşlerimiz ya da toplum olarak bir rahatsızlığımız varsa bunu legal ve demokratik bir şekilde beyan etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Biz tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi sadece devletimizin bekası ve karşılaştığı tehlikelere karşı sokağa çıkmamız gerektiğini savunuyoruz. Milletin iradesi tek bir zümrenin, grubun ya da siyasi oluşumun elinde değildir. Bizler her kesimi milletin iradesine saygı duymaya davet ediyoruz."

Basın açıklamasına AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin de destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.