pendik escort bayan
ak

Güzelhisar’da Yağmur Duası

Siyaset 22.04.2017 - 19:43, Güncelleme: 22.04.2017 - 19:43
 

Güzelhisar’da Yağmur Duası

ANKARA (AA) - Akyurt ilçesine bağlı Güzelhisar Mahallesinde Güzelhisar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından yağmur duası yapıldı. Kur’an-ı...

ANKARA (AA) - Akyurt ilçesine bağlı Güzelhisar Mahallesinde Güzelhisar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından yağmur duası yapıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, ilahiler okunmasının ardından Akyurt Müftüsü Ahmet Sarıtaş yağmur duası yaptı.Duaların ardından vatandaşlara hitap eden Akyurt Kaymakamı Osman Altın, ettikleri yağmur duasının kabul olmasını temenni ederek, "İnşallah Güzelhisar'da tarımla uğraşan insanlarımız bu yağmurun bereketinden istifade ederler diye düşünüyorum." dedi. Programa Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz ve İlçe Müftüsü Ahmet Sarıtaş ile mahalle sakinleri katıldı.
ANKARA (AA) - Akyurt ilçesine bağlı Güzelhisar Mahallesinde Güzelhisar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından yağmur duası yapıldı. Kur’an-ı...

ANKARA (AA) - Akyurt ilçesine bağlı Güzelhisar Mahallesinde Güzelhisar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından yağmur duası yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, ilahiler okunmasının ardından Akyurt Müftüsü Ahmet Sarıtaş yağmur duası yaptı.

Duaların ardından vatandaşlara hitap eden Akyurt Kaymakamı Osman Altın, ettikleri yağmur duasının kabul olmasını temenni ederek, "İnşallah Güzelhisar'da tarımla uğraşan insanlarımız bu yağmurun bereketinden istifade ederler diye düşünüyorum." dedi.

Programa Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz ve İlçe Müftüsü Ahmet Sarıtaş ile mahalle sakinleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.