pendik escort bayan
ak

Gürün'den Kısa Kısa

27.05.2017 - 14:53, Güncelleme: 27.05.2017 - 14:53
 

Gürün'den Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Gürün Çamlıca ve Çevre Köyleri Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı Oruç Bakır, Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi makamında...

SİVAS (AA) - Gürün Çamlıca ve Çevre Köyleri Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı Oruç Bakır, Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.Bakır, ziyarette ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Çiftçi'den bilgi aldı.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi, "Birbirinden kıymetli derneklerimizle, vakıflarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte el ele vererek Gürün'e en güzel şekilde hizmet sunmanın ve hemşehrilerimizi en güzel şekilde temsil etmenin gayretindeyiz." ifadelerini kullandı.- OPET'ten "Temiz Tuvalet Kampanyası"OPET, sosyal sorumluluk projesi temiz tuvalet kampanyası kapsamında Gürün Vali Tuncel İlkokulu öğrencilerine temizlik ve hijyen eğitimi verdi.OPET'in eğtim uzmanları tarafından 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine verilen eğitimlerin sonunda öğrencilere hediye verildi.Okul Müdürü Gökhan Uzunpınar, çocuklarda temizlik ve hijyen eğitiminin önemine değinerek, yürütülen kampanyalardan dolayı OPET yetkililerine teşekkür etti.Gürün OPET'in sahibi Erol Bozkuş da OPET'in önce kendi bünyesinde başlattığı bu projeyi zamanla tüm yurda yaydığını söyledi.
SİVAS (AA) - Gürün Çamlıca ve Çevre Köyleri Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı Oruç Bakır, Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi makamında...

SİVAS (AA) - Gürün Çamlıca ve Çevre Köyleri Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı Oruç Bakır, Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Bakır, ziyarette ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Çiftçi'den bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi, "Birbirinden kıymetli derneklerimizle, vakıflarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte el ele vererek Gürün'e en güzel şekilde hizmet sunmanın ve hemşehrilerimizi en güzel şekilde temsil etmenin gayretindeyiz." ifadelerini kullandı.


- OPET'ten "Temiz Tuvalet Kampanyası"


OPET, sosyal sorumluluk projesi temiz tuvalet kampanyası kapsamında Gürün Vali Tuncel İlkokulu öğrencilerine temizlik ve hijyen eğitimi verdi.

OPET'in eğtim uzmanları tarafından 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine verilen eğitimlerin sonunda öğrencilere hediye verildi.

Okul Müdürü Gökhan Uzunpınar, çocuklarda temizlik ve hijyen eğitiminin önemine değinerek, yürütülen kampanyalardan dolayı OPET yetkililerine teşekkür etti.

Gürün OPET'in sahibi Erol Bozkuş da OPET'in önce kendi bünyesinde başlattığı bu projeyi zamanla tüm yurda yaydığını söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.