pendik escort bayan
ak

Gürün'de "Selam Sana Asım'ın Nesli" Konferansı

17.03.2018 - 08:48, Güncelleme: 17.03.2018 - 08:48
 

Gürün'de "Selam Sana Asım'ın Nesli" Konferansı

SİVAS (AA) - Merkez Valisi Adnan Yılmaz, Gürün'de, Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisleri ve Enderun'dan EnGürün'ne projesi kapsamında "Selam Sana Asım'ın...

SİVAS (AA) - Merkez Valisi Adnan Yılmaz, Gürün'de, Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisleri ve Enderun'dan EnGürün'ne projesi kapsamında "Selam Sana Asım'ın Nesli" konulu konferans verdi. Asef Çoban Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansta konuşan Yılmaz, Asım'ın neslini yetiştirmek için herkesin bu yolda ter dökmesi gerektiğini belirterek, "Tarihimize bağlı, milli değerlerimizle yetişecek olan bu kutlu nesil ülkemizi şaha kaldıracak, ülkemizin istiklalini kurtaracaktır." dedi.Yılmaz, Mehmet Akif Ersoy'un sadece milli şair olmadığını, aynı zamanda yeni kuşaklar tarafından örnek alınması gereken nadide kişiliklerden biri olduğunu da vurguladı.Konferansın sonunda Yılmaz, kaleme aldığı "Selam Sana Asım'ın Nesli " kitabını imzalayarak öğrencilere hediye etti.Konferansa, Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
SİVAS (AA) - Merkez Valisi Adnan Yılmaz, Gürün'de, Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisleri ve Enderun'dan EnGürün'ne projesi kapsamında "Selam Sana Asım'ın...

SİVAS (AA) - Merkez Valisi Adnan Yılmaz, Gürün'de, Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisleri ve Enderun'dan EnGürün'ne projesi kapsamında "Selam Sana Asım'ın Nesli" konulu konferans verdi.

Asef Çoban Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansta konuşan Yılmaz, Asım'ın neslini yetiştirmek için herkesin bu yolda ter dökmesi gerektiğini belirterek, "Tarihimize bağlı, milli değerlerimizle yetişecek olan bu kutlu nesil ülkemizi şaha kaldıracak, ülkemizin istiklalini kurtaracaktır." dedi.

Yılmaz, Mehmet Akif Ersoy'un sadece milli şair olmadığını, aynı zamanda yeni kuşaklar tarafından örnek alınması gereken nadide kişiliklerden biri olduğunu da vurguladı.

Konferansın sonunda Yılmaz, kaleme aldığı "Selam Sana Asım'ın Nesli " kitabını imzalayarak öğrencilere hediye etti.

Konferansa, Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.