pendik escort bayan
ak

Gürün'de Proje Geliştirme Ve Hazırlama Eğitimi

21.10.2017 - 13:43, Güncelleme: 21.10.2017 - 13:43
 

Gürün'de Proje Geliştirme Ve Hazırlama Eğitimi

SİVAS (AA) - Gürün'de kamu kurum ve kuruluşu çalışanlarına, "Proje Geliştirme ve Hazırlama Eğitimi" verildi.Asef Çoban Kültür Merkezi'nde düzenlenen...

SİVAS (AA) - Gürün'de kamu kurum ve kuruluşu çalışanlarına, "Proje Geliştirme ve Hazırlama Eğitimi" verildi.Asef Çoban Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğitim seminerinde konuşan Cumhuriyet Üniversitesi Gürün Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Nurullah Okuyan, herkesi bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür de amaçlarının Gürün'e hizmet etmek olduğunu belirterek, "Gürün'ün nitelikli ve kaliteli bir yer olması için hep birlikte çalışacağız." dedi.Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise ilçeyi bir adım öteye götürecek her projenin içinde olacaklarını ifade etti.Yapılan konuşmaların ardından katılımcılara sertifikaları verildi.
SİVAS (AA) - Gürün'de kamu kurum ve kuruluşu çalışanlarına, "Proje Geliştirme ve Hazırlama Eğitimi" verildi.Asef Çoban Kültür Merkezi'nde düzenlenen...

SİVAS (AA) - Gürün'de kamu kurum ve kuruluşu çalışanlarına, "Proje Geliştirme ve Hazırlama Eğitimi" verildi.

Asef Çoban Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğitim seminerinde konuşan Cumhuriyet Üniversitesi Gürün Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Nurullah Okuyan, herkesi bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür de amaçlarının Gürün'e hizmet etmek olduğunu belirterek, "Gürün'ün nitelikli ve kaliteli bir yer olması için hep birlikte çalışacağız." dedi.

Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise ilçeyi bir adım öteye götürecek her projenin içinde olacaklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından katılımcılara sertifikaları verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.