pendik escort bayan
ak

Gürün'de Parke Çalışmaları

20.07.2017 - 12:33, Güncelleme: 20.07.2017 - 12:33
 

Gürün'de Parke Çalışmaları

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçe genelinde yürütülen parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.Çiftçi, Gürün...

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçe genelinde yürütülen parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.Çiftçi, Gürün Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çayboyu Mahallesi Gökpınar mevkisinde başlatılan parke taşı döşeme çalışmalarını denetledi. Parke çalışmalarının büyük bir hızla sürdürüldüğünü ve birçok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Çiftçi, "Vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşam sürmelerini sağlamak için büyük çaba harcıyoruz." dedi. Gökpınar küme evler bölgesinde başlatılan parke çalışmalarının aralıksız sürdüğünü aktaran Çiftçi, "7 bin metrekare parke ve 2 bin 500 metrede bordür taşının döşeneceği bölgemiz çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte modern ve temiz görünümüne kavuşacaktır. Çalışmalarımız ilçemizde parkesiz sokak kalmayana dek sürecektir. Bu nedenle de Gürün'de girilmedik sokak bırakmayacağız." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçe genelinde yürütülen parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.Çiftçi, Gürün...

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçe genelinde yürütülen parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Çiftçi, Gürün Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çayboyu Mahallesi Gökpınar mevkisinde başlatılan parke taşı döşeme çalışmalarını denetledi.

Parke çalışmalarının büyük bir hızla sürdürüldüğünü ve birçok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Çiftçi, "Vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşam sürmelerini sağlamak için büyük çaba harcıyoruz." dedi.

Gökpınar küme evler bölgesinde başlatılan parke çalışmalarının aralıksız sürdüğünü aktaran Çiftçi, "7 bin metrekare parke ve 2 bin 500 metrede bordür taşının döşeneceği bölgemiz çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte modern ve temiz görünümüne kavuşacaktır.

Çalışmalarımız ilçemizde parkesiz sokak kalmayana dek sürecektir. Bu nedenle de Gürün'de girilmedik sokak bırakmayacağız." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.