pendik escort bayan
ak

Gürün'de Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

08.09.2017 - 14:03, Güncelleme: 08.09.2017 - 14:03
 

Gürün'de Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde, 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesi okul güvenliği toplantısı yapıldı.Asef Çoban Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde, 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesi okul güvenliği toplantısı yapıldı.Asef Çoban Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, eğitim ve öğretim yılı başında bütün okullar ve çevresindeki güvenlik önlemleri konusunda fikir alışverişi yapıldı. Toplantıda konuşan Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, en büyük takdir ve başarının kurtarılan bir çocuk olduğunu söyledi.Kaymakam Özdemir, "Bir ailemizin geleceğinde pay sahibi olmaktan daha büyük takdir yoktur." dedi. Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise, her çocuk ve gencin kendileri için kıymetli olduğunu belirterek, "Gençlerimiz bizlerin gözbebeği, yarınları ve umutlarıdır. Onların en iyi şekilde yetişmeleri için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz." diye konuştu Toplantı, kurum temsilcilerinin güvenli eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında yaptıkları değerlendirmenin ardından sona erdi.
SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde, 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesi okul güvenliği toplantısı yapıldı.Asef Çoban Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde, 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesi okul güvenliği toplantısı yapıldı.

Asef Çoban Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, eğitim ve öğretim yılı başında bütün okullar ve çevresindeki güvenlik önlemleri konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Toplantıda konuşan Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, en büyük takdir ve başarının kurtarılan bir çocuk olduğunu söyledi.

Kaymakam Özdemir, "Bir ailemizin geleceğinde pay sahibi olmaktan daha büyük takdir yoktur." dedi.

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise, her çocuk ve gencin kendileri için kıymetli olduğunu belirterek, "Gençlerimiz bizlerin gözbebeği, yarınları ve umutlarıdır. Onların en iyi şekilde yetişmeleri için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz." diye konuştu

Toplantı, kurum temsilcilerinin güvenli eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında yaptıkları değerlendirmenin ardından sona erdi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.