pendik escort bayan
ak

Gürün\'de Muhtarlara Hizmet İçi Eğitim Verildi

23.12.2013 - 17:28, Güncelleme: 23.12.2013 - 17:28
 

Gürün\'de Muhtarlara Hizmet İçi Eğitim Verildi

Gürün merkez ve Suçatı mahalle muhtarlarına kaymakamlık tarafından öğretmen evinde, hizmet içi eğitim verildi.

Gürün merkez ve Suçatı mahalle muhtarlarına kaymakamlık tarafından öğretmen evinde, hizmet içi eğitim verildi. Yazı İşleri Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Askerlik Şubesi, Özel İdare, Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hizmetlerine ilişkin olarak, mahalle muhtarlarının görev ve sorumluluklarıyla ilgili, kurum amirleri tarafından bilgilendirme yapıldı. Toplantıya katılan Gürün Kaymakamı Kürşat Güleryüz; "Muhtarlarımız, en küçük idari birim olan mahallelerde, halkın içindeki, vatandaşa en yakın kamu görevlileridir. Bu arkadaşlarımız, devletin yürüttüğü hizmetleri vatandaşa izah etmede, vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını bizlere aktarmada ilk akla gelen kişilerdir. Dolayısıyla arkadaşlarımız; yapmış oldukları görevin hem hukuki hem de vicdani yönü itibariyle iyi aydınlatılmalıdırlar. Bizim çalışma anlayışımıza göre,her zaman muhtar arkadaşlarımız diğer idari birimlerimizle tam bir uyum ve birliktelik içinde kamu hizmetlerini yüksek verimlilikte yürüteceklerdir. Ben bu toplantıda arkadaşlarımızı, tam bir öğrenme isteği içinde görüyorum. İnşallah bundan sonra çok daha fazla bir araya gelerek ilçemizin meselelerini birlikte değerlendireceğiz." dedi. Toplantıda ayrıca "Doğalgaz Yatırım Planı"na Gürün ilçesinin dahil edilmesi için gerekli olan abone başvurularının yapılması noktasında muhtarlarımızdan gerekli çalışmayı yapmaları istendi. GÜRÜN HABERLERİ
Gürün merkez ve Suçatı mahalle muhtarlarına kaymakamlık tarafından öğretmen evinde, hizmet içi eğitim verildi.

Gürün merkez ve Suçatı mahalle muhtarlarına kaymakamlık tarafından öğretmen evinde, hizmet içi eğitim verildi.


Yazı İşleri Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Askerlik Şubesi, Özel İdare, Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hizmetlerine ilişkin olarak, mahalle muhtarlarının görev ve sorumluluklarıyla ilgili, kurum amirleri tarafından bilgilendirme yapıldı.


Toplantıya katılan Gürün Kaymakamı Kürşat Güleryüz; "Muhtarlarımız, en küçük idari birim olan mahallelerde, halkın içindeki, vatandaşa en yakın kamu görevlileridir. Bu arkadaşlarımız, devletin yürüttüğü hizmetleri vatandaşa izah etmede, vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını bizlere aktarmada ilk akla gelen kişilerdir. Dolayısıyla arkadaşlarımız; yapmış oldukları görevin hem hukuki hem de vicdani yönü itibariyle iyi aydınlatılmalıdırlar. Bizim çalışma anlayışımıza göre,her zaman muhtar arkadaşlarımız diğer idari birimlerimizle tam bir uyum ve birliktelik içinde kamu hizmetlerini yüksek verimlilikte yürüteceklerdir. Ben bu toplantıda arkadaşlarımızı, tam bir öğrenme isteği içinde görüyorum. İnşallah bundan sonra çok daha fazla bir araya gelerek ilçemizin meselelerini birlikte değerlendireceğiz." dedi.


Toplantıda ayrıca "Doğalgaz Yatırım Planı"na Gürün ilçesinin dahil edilmesi için gerekli olan abone başvurularının yapılması noktasında muhtarlarımızdan gerekli çalışmayı yapmaları istendi. GÜRÜN HABERLERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.