pendik escort bayan
ak

Gürün'de Muhtarlar Toplantısı

17.01.2018 - 10:23, Güncelleme: 17.01.2018 - 10:23
 

Gürün'de Muhtarlar Toplantısı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde ocak ayı muhtarlar toplantısı yapıldı. Gürün Belediyesi Hanımlar Evi'nde düzenlenen toplantıya Gürün Kaymakamı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde ocak ayı muhtarlar toplantısı yapıldı. Gürün Belediyesi Hanımlar Evi'nde düzenlenen toplantıya Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kamu kurumlarının amirleri ile mahalle muhtarları katıldı. Muhtarların mahallelerin mihenk taşı olduğuna dikkati çeken Aytemür, "Muhtarlarımız ne denli güzel çalışırsa, gerek mahallelerimiz gerekse köylerimiz daha da gelişecek ve modernleşecektir." dedi. Mahallelerde yaşanan sorunların hızlı bir şekilde çözülmesinde muhtarların büyük katkısı olduğunu söyleyen Başkan Çiftçi, "Sokaklarımızın ve mahallelerimizin güzelleşmesinde, bununla birlikte Gürün'ümüzün büyümesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu. Toplantı muhtarların taleplerinin dinlenmesiyle son buldu.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde ocak ayı muhtarlar toplantısı yapıldı. Gürün Belediyesi Hanımlar Evi'nde düzenlenen toplantıya Gürün Kaymakamı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde ocak ayı muhtarlar toplantısı yapıldı.

Gürün Belediyesi Hanımlar Evi'nde düzenlenen toplantıya Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kamu kurumlarının amirleri ile mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarların mahallelerin mihenk taşı olduğuna dikkati çeken Aytemür, "Muhtarlarımız ne denli güzel çalışırsa, gerek mahallelerimiz gerekse köylerimiz daha da gelişecek ve modernleşecektir." dedi.

Mahallelerde yaşanan sorunların hızlı bir şekilde çözülmesinde muhtarların büyük katkısı olduğunu söyleyen Başkan Çiftçi, "Sokaklarımızın ve mahallelerimizin güzelleşmesinde, bununla birlikte Gürün'ümüzün büyümesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Toplantı muhtarların taleplerinin dinlenmesiyle son buldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.