pendik escort bayan
ak

Gürün’de İlköğretim Haftası kutlandı

20.09.2018 - 16:28, Güncelleme: 20.09.2018 - 16:28
 

Gürün’de İlköğretim Haftası kutlandı

2018-2019 eğitim, öğretim yılının başlamasıyla Cumhuriyet İlköğretim Okulunda kutlama programı düzenlendi.

Sivas'ın Gürün ilçesinde İlköğretim Haftası kutlandı.2018-2019 eğitim, öğretim yılının başlamasıyla Cumhuriyet İlköğretim Okulunda kutlama programı düzenlendi. Programa Kaymakam Hicabi Aytemür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir, daire amirleri ve veliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Kaymakam Aytemür,"Bizim en değerli varlıklarımız çocuklarımızdır. İnsan, insan olarak doğmaz ama eğitimle insan olmayı öğrenir" diyerek eğitimin ne denli önemli olduğuna vurgu yaptı.Program öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirleri okuması, çeşitli etkinliklerin yapılması ile devam etti ve 4'üncü sınıf öğrencilerinin halk oyunları gösterileri ile sona erdi.
2018-2019 eğitim, öğretim yılının başlamasıyla Cumhuriyet İlköğretim Okulunda kutlama programı düzenlendi.
Sivas'ın Gürün ilçesinde İlköğretim Haftası kutlandı.

2018-2019 eğitim, öğretim yılının başlamasıyla Cumhuriyet İlköğretim Okulunda kutlama programı düzenlendi. Programa Kaymakam Hicabi Aytemür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir, daire amirleri ve veliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Kaymakam Aytemür,"Bizim en değerli varlıklarımız çocuklarımızdır. İnsan, insan olarak doğmaz ama eğitimle insan olmayı öğrenir" diyerek eğitimin ne denli önemli olduğuna vurgu yaptı.

Program öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirleri okuması, çeşitli etkinliklerin yapılması ile devam etti ve 4'üncü sınıf öğrencilerinin halk oyunları gösterileri ile sona erdi.

Gürün’de İlköğretim Haftası kutlandı

Gürün’de İlköğretim Haftası kutlandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.