pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gürün'de Fidan Dikimi

25.03.2017 - 10:28, Güncelleme: 25.03.2017 - 10:28
 

Gürün'de Fidan Dikimi

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen fidan dikme etkinliğinde bin 600 fidan toprakla buluştu.Program kapsamında 800 sarı...

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen fidan dikme etkinliğinde bin 600 fidan toprakla buluştu.Program kapsamında 800 sarı çam, 300 huş, 200 ceviz fidanı ve 300 çam fidanı vatandaşlara dağıtıldı.Çayboyu Mahallesi'ndeki dağlık alanda bin 600 fidan toprakla buluşturuldu.Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, yeşili korumanın önemine değinerek, "Ormanlar, geleceğe bırakacağımız en önemli miraslardandır. Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.Fidan dikim programına Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Sivas İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci, kurum amirleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen fidan dikme etkinliğinde bin 600 fidan toprakla buluştu.Program kapsamında 800 sarı...

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen fidan dikme etkinliğinde bin 600 fidan toprakla buluştu.

Program kapsamında 800 sarı çam, 300 huş, 200 ceviz fidanı ve 300 çam fidanı vatandaşlara dağıtıldı.

Çayboyu Mahallesi'ndeki dağlık alanda bin 600 fidan toprakla buluşturuldu.

Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, yeşili korumanın önemine değinerek, "Ormanlar, geleceğe bırakacağımız en önemli miraslardandır. Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Fidan dikim programına Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Sivas İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci, kurum amirleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.