pendik escort bayan
ak

Gürün’de buğday hasadı başladı

05.08.2020 - 16:03, Güncelleme: 05.08.2020 - 16:03
 

Gürün’de buğday hasadı başladı

Arpa ve Buğday hasadının başladığı Sivas'ın Gürün İlçesinde İlçe Kaymakamı Kadir Algın, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Ziraat Odası Başkanı...

Sivas'ın Gürün ilçesinde buğday ve arpa hasadı başladı.Arpa ve Buğday hasadının başladığı Sivas'ın Gürün İlçesinde İlçe Kaymakamı Kadir Algın, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Aktepe ve davetlilerin Konakpınar Köyü'nde düzenlenen hasat programına katıldı. Sabır ve alın teriyle geçen bir üretim sezonunun sonunda toprağın bizlere verdiği ürünlerin toplandığını söyleyen Belediye Başkanı Nami Çiftçi: "Eli nasırlı çiftçimiz hasatla birlikte bir yıllık emeğinin karşılığını almaya başlarken, üreticilerimizin nasırlı elleri ve alın terleri ile hasat edilecek bu ürünler, sofralarımıza ulaşacak. Bu hasat döneminin çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyoruz." dedi.
Arpa ve Buğday hasadının başladığı Sivas'ın Gürün İlçesinde İlçe Kaymakamı Kadir Algın, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Ziraat Odası Başkanı...
Sivas'ın Gürün ilçesinde buğday ve arpa hasadı başladı.

Arpa ve Buğday hasadının başladığı Sivas'ın Gürün İlçesinde İlçe Kaymakamı Kadir Algın, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Aktepe ve davetlilerin Konakpınar Köyü'nde düzenlenen hasat programına katıldı. Sabır ve alın teriyle geçen bir üretim sezonunun sonunda toprağın bizlere verdiği ürünlerin toplandığını söyleyen Belediye Başkanı Nami Çiftçi: "Eli nasırlı çiftçimiz hasatla birlikte bir yıllık emeğinin karşılığını almaya başlarken, üreticilerimizin nasırlı elleri ve alın terleri ile hasat edilecek bu ürünler, sofralarımıza ulaşacak. Bu hasat döneminin çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyoruz." dedi.

Gürün’de buğday hasadı başladı

Gürün’de buğday hasadı başladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.