pendik escort bayan
ak

Gürün'de Belediyenin Duvar Çalışmaları Sürüyor

22.07.2017 - 16:48, Güncelleme: 22.07.2017 - 16:48
 

Gürün'de Belediyenin Duvar Çalışmaları Sürüyor

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçe genelinde yürütülen taş duvar çalışmalarını yerinde inceledi.Başkan Çiftçi, Çörten Mahallesi...

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçe genelinde yürütülen taş duvar çalışmalarını yerinde inceledi.Başkan Çiftçi, Çörten Mahallesi Okul Sokak'ta yürütülen çalışmalarda 650 metreküp taş duvar örüldüğünü belirtti. İşlerin düzgün ve kalıcı olmasına özen gösterildiğini aktaran Çiftçi sözlerini şöyle sürdürdü:"Uzun yıllar kendi kaderine bırakılmış, bir düzenleme yapılmamış, hizmetin girmediği her bölgemize ulaşacak, yolsuz, parkesiz tek bir mahalle ve tek bir sokak kalmayana dek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın ilçemiz genelinde yaptığımız hizmetlerden, devam eden çalışmalardan memnun olduklarını görmek bizleri mutlu etmekle birlikte çalışma azmimizi de artırmaktadır."
SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçe genelinde yürütülen taş duvar çalışmalarını yerinde inceledi.Başkan Çiftçi, Çörten Mahallesi...

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçe genelinde yürütülen taş duvar çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Çiftçi, Çörten Mahallesi Okul Sokak'ta yürütülen çalışmalarda 650 metreküp taş duvar örüldüğünü belirtti.

İşlerin düzgün ve kalıcı olmasına özen gösterildiğini aktaran Çiftçi sözlerini şöyle sürdürdü:

"Uzun yıllar kendi kaderine bırakılmış, bir düzenleme yapılmamış, hizmetin girmediği her bölgemize ulaşacak, yolsuz, parkesiz tek bir mahalle ve tek bir sokak kalmayana dek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Vatandaşlarımızın ilçemiz genelinde yaptığımız hizmetlerden, devam eden çalışmalardan memnun olduklarını görmek bizleri mutlu etmekle birlikte çalışma azmimizi de artırmaktadır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.