pendik escort bayan
ak

Gürün'de Bayramlaşma Yapıldı

31.08.2017 - 15:58, Güncelleme: 31.08.2017 - 15:58
 

Gürün'de Bayramlaşma Yapıldı

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma programı düzenlendi. Hanımlar Evi'nde gerçekleştirilen bayramlaşmaya Gürün...

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma programı düzenlendi. Hanımlar Evi'nde gerçekleştirilen bayramlaşmaya Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.Kaymakam Özdemir, kurum amirlerinin ve vatandaşların bayramlarını tebrik etti. Belediye Başkanı Çiftçi de Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, "Yüce Mevladan dileğimiz, bu mübarek günler hürmetine akan kanların durması, acı ve gözyaşının olmadığı bir dünyada yaşamaktır." dedi. Bayramlaşma programının ardından Kaymakam Özdemir ve beraberindekiler Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve şehit ailelerine bayram ziyareti yaptı.
SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma programı düzenlendi. Hanımlar Evi'nde gerçekleştirilen bayramlaşmaya Gürün...

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Hanımlar Evi'nde gerçekleştirilen bayramlaşmaya Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Özdemir, kurum amirlerinin ve vatandaşların bayramlarını tebrik etti.

Belediye Başkanı Çiftçi de Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, "Yüce Mevladan dileğimiz, bu mübarek günler hürmetine akan kanların durması, acı ve gözyaşının olmadığı bir dünyada yaşamaktır." dedi.

Bayramlaşma programının ardından Kaymakam Özdemir ve beraberindekiler Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve şehit ailelerine bayram ziyareti yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.