pendik escort bayan
ak

Gürün’de bayramlaşma programı düzenlendi

21.08.2018 - 07:38, Güncelleme: 21.08.2018 - 07:38
 

Gürün’de bayramlaşma programı düzenlendi

Kurban Bayramı dolayısıyla Hanımlar Evi'nde yapılan bayramlaşma programına Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kurum amirleri,...

Sivas'ın Gürün ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.Kurban Bayramı dolayısıyla Hanımlar Evi'nde yapılan bayramlaşma programına Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Belediye Başkanı Nami Çiftçi,"Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, aramızdaki sevgi ve muhabbeti artıran bir Kurban Bayramı'na daha girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce mevladan dileğimiz, bu mübarek günler hürmetine akan kanların durması, acı ve gözyaşının olmadığı bir dünyada yaşamaktır." diye konuştu.Bayramlaşma töreninin ardından Kaymakam Aytemür ve Başkan Çiftçi, Gürün Bölge Trafik İstasyon Amirliği, Gürün İlçe Jandarma Komutanlığı, Gürün Askerlik Şubesi, Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğü ve şehit ailelerini ziyaret ederek, görev başındaki personelin ve şehit ailelerinin bayramını kutlandı.
Kurban Bayramı dolayısıyla Hanımlar Evi'nde yapılan bayramlaşma programına Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kurum amirleri,...
Sivas'ın Gürün ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Hanımlar Evi'nde yapılan bayramlaşma programına Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Belediye Başkanı Nami Çiftçi,"Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, aramızdaki sevgi ve muhabbeti artıran bir Kurban Bayramı'na daha girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce mevladan dileğimiz, bu mübarek günler hürmetine akan kanların durması, acı ve gözyaşının olmadığı bir dünyada yaşamaktır." diye konuştu.

Bayramlaşma töreninin ardından Kaymakam Aytemür ve Başkan Çiftçi, Gürün Bölge Trafik İstasyon Amirliği, Gürün İlçe Jandarma Komutanlığı, Gürün Askerlik Şubesi, Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğü ve şehit ailelerini ziyaret ederek, görev başındaki personelin ve şehit ailelerinin bayramını kutlandı.

Gürün’de bayramlaşma programı düzenlendi

Gürün’de bayramlaşma programı düzenlendi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.