pendik escort bayan
ak

Gürün'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

29.05.2017 - 17:03, Güncelleme: 29.05.2017 - 17:03
 

Gürün'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde "Enderundan EnGürün'e Gürün Okuyor, Okudukça Yazıyor" projesi kapsamında dereceye giren 42 öğrenci Kapadokya gezisiyle...

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde "Enderundan EnGürün'e Gürün Okuyor, Okudukça Yazıyor" projesi kapsamında dereceye giren 42 öğrenci Kapadokya gezisiyle ödüllendirildi.Gürün Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Enderundan EnGürün'e, Gürün Okuyor, Okudukça Yazıyor" projesi kapsamında düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler için 2 günlük Kapadokya gezisi düzenlendi. Ortaokul ve lise düzeyinde ilk üçe giren 42 öğrenci ve 10 öğretmenden oluşan grup Kapadokya'yı gezdi. Gürün Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir, yaptığı açıklamada, okulların açıldığı ilk günlerden bugüne birçok öğrenciye okuma alışkanlığı kazandırıldığını söyledi. Projenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Demir, "Öğrencilerimiz, peribacalarını 2 bin metre yükseklikten balonla izlerken hem kitap okudular, hem de hayallerine doğru uçtular. Derinkuyu yer altı şehirlerini gezen öğrencilerimiz burada sembolik olarak kitap okuyarak, havada, karada, Gürün'de her zaman ve her yerde kitap okumanın önemine işaret ettiler." dedi.
SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde "Enderundan EnGürün'e Gürün Okuyor, Okudukça Yazıyor" projesi kapsamında dereceye giren 42 öğrenci Kapadokya gezisiyle...

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde "Enderundan EnGürün'e Gürün Okuyor, Okudukça Yazıyor" projesi kapsamında dereceye giren 42 öğrenci Kapadokya gezisiyle ödüllendirildi.

Gürün Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Enderundan EnGürün'e, Gürün Okuyor, Okudukça Yazıyor" projesi kapsamında düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler için 2 günlük Kapadokya gezisi düzenlendi. Ortaokul ve lise düzeyinde ilk üçe giren 42 öğrenci ve 10 öğretmenden oluşan grup Kapadokya'yı gezdi.

Gürün Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir, yaptığı açıklamada, okulların açıldığı ilk günlerden bugüne birçok öğrenciye okuma alışkanlığı kazandırıldığını söyledi. Projenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Demir, "Öğrencilerimiz, peribacalarını 2 bin metre yükseklikten balonla izlerken hem kitap okudular, hem de hayallerine doğru uçtular. Derinkuyu yer altı şehirlerini gezen öğrencilerimiz burada sembolik olarak kitap okuyarak, havada, karada, Gürün'de her zaman ve her yerde kitap okumanın önemine işaret ettiler." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.