pendik escort bayan
ak

Gürün Şal Spor Yönetiminden Çiftçi'ye Ziyaret

16.08.2017 - 09:13, Güncelleme: 16.08.2017 - 09:13
 

Gürün Şal Spor Yönetiminden Çiftçi'ye Ziyaret

SİVAS (AA) - Gürün Şal Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi ziyaret etti.Kulüp Başkanı Hüseyin Alagöz ve üyeler,...

SİVAS (AA) - Gürün Şal Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi ziyaret etti.Kulüp Başkanı Hüseyin Alagöz ve üyeler, ziyaretlerinde, Çiftçi'ye kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.Alagöz, "Maddi manevi her zaman kulübümüzün yanında olan değerli Belediye Başkanımıza kulübüm adına teşekkür ediyor, kendisine şükranlarımı sunuyorum." dedi.Çiftçi de kulüpler sayesinde gençlerin spora alıştırıldığını ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulduğunu belirterek, ziyaretlerinden dolayı kulüp üyelerine teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Gürün Şal Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi ziyaret etti.Kulüp Başkanı Hüseyin Alagöz ve üyeler,...

SİVAS (AA) - Gürün Şal Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Hüseyin Alagöz ve üyeler, ziyaretlerinde, Çiftçi'ye kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Alagöz, "Maddi manevi her zaman kulübümüzün yanında olan değerli Belediye Başkanımıza kulübüm adına teşekkür ediyor, kendisine şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Çiftçi de kulüpler sayesinde gençlerin spora alıştırıldığını ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulduğunu belirterek, ziyaretlerinden dolayı kulüp üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.