pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Gürün Öğrenme Şenliği" Sona Erdi

12.05.2018 - 10:43, Güncelleme: 12.05.2018 - 10:43
 

"Gürün Öğrenme Şenliği" Sona Erdi

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde "Enderun'dan EnGürüne" projesi kapsamında düzenlenen "Gürün Öğrenme Şenliği" sona erdi.Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim...

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde "Enderun'dan EnGürüne" projesi kapsamında düzenlenen "Gürün Öğrenme Şenliği" sona erdi.Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şenliğe, 4 il ve 21 ilçeden 5 bin öğrenci katıldı.Şenliğin son gününde Gürün Gökpınar Gölü'nde ödül töreni düzenlendi. 4 gün süren ve 11 branşta yapılan yarışmalarda dereceye giren ilçelere ödülleri verildi.Merkez Valisi Adnan Yılmaz, törede yaptığı konuşmada, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.Kaymakam Hicabi Aytemür de Gürün'de önceliğin eğitim olduğunu belirterek, katılımcıları kutladı. Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise başarılı ilçe ve öğrencileri tebrik etti.Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere bisiklet, laptop ve çeşitli ödüller verildi. Öğrenciler şenlikte birbirinden güzel oyunlarla doyasıya eğlendi.Törene, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, il protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde "Enderun'dan EnGürüne" projesi kapsamında düzenlenen "Gürün Öğrenme Şenliği" sona erdi.Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim...

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde "Enderun'dan EnGürüne" projesi kapsamında düzenlenen "Gürün Öğrenme Şenliği" sona erdi.

Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şenliğe, 4 il ve 21 ilçeden 5 bin öğrenci katıldı.

Şenliğin son gününde Gürün Gökpınar Gölü'nde ödül töreni düzenlendi. 4 gün süren ve 11 branşta yapılan yarışmalarda dereceye giren ilçelere ödülleri verildi.

Merkez Valisi Adnan Yılmaz, törede yaptığı konuşmada, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaymakam Hicabi Aytemür de Gürün'de önceliğin eğitim olduğunu belirterek, katılımcıları kutladı.

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise başarılı ilçe ve öğrencileri tebrik etti.

Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere bisiklet, laptop ve çeşitli ödüller verildi. Öğrenciler şenlikte birbirinden güzel oyunlarla doyasıya eğlendi.

Törene, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, il protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.