pendik escort bayan
ak

Gürün Myo'da Mezuniyet Heyecanı

15.05.2018 - 10:28, Güncelleme: 15.05.2018 - 10:28
 

Gürün Myo'da Mezuniyet Heyecanı

SİVAS (AA) - Gürün Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet heyecanı yaşandı.Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet programına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.Törene,...

SİVAS (AA) - Gürün Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet heyecanı yaşandı.Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet programına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.Törene, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ethem Gökboğa, Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Hidayet Takçı, öğretim üyeleri, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler katıldı.Programda konuşan Takçı, bir dönemi daha başarıyla sonlandırmanın mutluluğunun yaşandığını söyleyerek, mezun olan öğrencilere veda etmenin burukluğunu yaşadıklarını belirtti. Öğrencilere mezuniyet sonrası yaşamlarında başarılar dileyen Takçı, bu yıl Bankacılık ve Sigortacılık ile Maliye ve Bilgisayar Programcılığı bölümlerinden 120 öğrenciyi mezun ettiklerini dile getirdi. Başkan Çiftçi ise, öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarının bundan sonraki dönemi için başarılar dileyerek, "Sevgili öğrenciler, sizleri yetiştiren ve bugün burada bu sevincinizi paylaşan ailelerinize şükranlarımı sunuyorum. İnanıyoruz ki ülkemizi daha aydınlık günlere taşıyacak olan sizler, burada aldığınız eğitimle birlikte kendinizi daha da geliştirecek ve geleceğimizin şekillenmesindeki rolünüzü en güzel şekilde alacaksınız. Sizlerle gurur duyuyoruz." diye konuştu.Konuşmaların ardından mezuniyet pastası kesilerek, öğrencilere diplomaları verildi.
SİVAS (AA) - Gürün Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet heyecanı yaşandı.Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet programına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.Törene,...

SİVAS (AA) - Gürün Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet heyecanı yaşandı.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet programına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Törene, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ethem Gökboğa, Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Hidayet Takçı, öğretim üyeleri, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Takçı, bir dönemi daha başarıyla sonlandırmanın mutluluğunun yaşandığını söyleyerek, mezun olan öğrencilere veda etmenin burukluğunu yaşadıklarını belirtti.

Öğrencilere mezuniyet sonrası yaşamlarında başarılar dileyen Takçı, bu yıl Bankacılık ve Sigortacılık ile Maliye ve Bilgisayar Programcılığı bölümlerinden 120 öğrenciyi mezun ettiklerini dile getirdi.

Başkan Çiftçi ise, öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarının bundan sonraki dönemi için başarılar dileyerek, "Sevgili öğrenciler, sizleri yetiştiren ve bugün burada bu sevincinizi paylaşan ailelerinize şükranlarımı sunuyorum. İnanıyoruz ki ülkemizi daha aydınlık günlere taşıyacak olan sizler, burada aldığınız eğitimle birlikte kendinizi daha da geliştirecek ve geleceğimizin şekillenmesindeki rolünüzü en güzel şekilde alacaksınız. Sizlerle gurur duyuyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından mezuniyet pastası kesilerek, öğrencilere diplomaları verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.